Hekimoğlu’nda Ayrılık!

Hekimoğlu’nda Ayrılık!
Kanal D’nin sevilen yapımı Hekimoğlu’nda seyircinin heyecanla takip ettiği kavganın kazananı sonunda belli oldu ve kaybeden hem hastaneye hem diziye veda etti. İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Karga seven Pictures tarafından hazırlanan ve Amerika Birleşik Devletleri menşeli Doctor House dizisinden uyarlanan Hekimoğlu seyirci tarafından ilgiyle takip edilen dizilerin arasında yer alıyor. Dizi başladığı günden itibaren istikrarlı bir şekilde reytingini yükseltirken aynı zamanda kanalın da en çok seyredilen yapımları arasına girmeyi başardı. Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan yalabık, Ebru Özkan, Aytaç şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin senaristliğini Banu Kiremitçi, yönetmenliğini ise Hülya Gezer’in üstleniyor. Dizi hikayesine göre oyuncu kadrosunu konuk oyuncularla güçlendirirken bu oyuncular en fazla iki bölüm olarak dizide rol alıyor. Ancak diziye daha sonra katılan ve hikayenin geçtiği hastanenin yönetim kurulu başkanlığına getirilen ve Güven Kıraç tarafından canlandırılan Vahap Ergün dizide uzun bir süre yer aldı. Ancak yayınlanan son bölümde usta isim diziye veda etti. İşte detaylar!

Kavgayı Ateş Hekimoğlu Kazandı!

Kanal D ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve seyirci tarafından sevilerek takip edilen dizilerden biri olan Hekimoğlu’nda dün akşam yayınlanan yeni bölümde bir ayrılık yaşandı. Sevilen dizide geçtiğimiz bölümde de dizinin sevilen karakteri Doktor Zeynep’i canlandıran güzel oyuncu Damla Colbay’da ayrılmış ve diziye “hoşça kal Hekimoğlu” diyerek seyirciye veda etmişti. Damla Colbay’ın diziye devam edip etmeyeceği şimdilik bilinmiyor. Dizinin çekilecek yeni bölümlerinde Doktor Zeynep’in olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Zira Doktor Zeynep’in ayrılmasına sebep olan ve diziye girdiği günden itibaren hastanede adeta terör estiren ve tüm düzeni bozan hastanenin yönetim kurulu başkanı Vahap Ergün’le Doktor Ateş Hekimoğlu arasında süren psikolojik ve eylemsel kavgayı Ateş Hekimoğlu kazandı ve Vahap Ergün hastaneden ayrıldı.

Hekimoğlu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu’nun yayınlanan son bölümünde bir ayrılık yaşandı. Hekimoğlu’nda hastanenin yönetim kurulu başkanı olan ve Ateş Hekimoğlu ile kıyasıya bir kavgaya tutuşan Vahap Ergün (Güven Kıraç) son bölümde Ateş Hekimoğlu’nu hastaneden attırmak için yönetim kurulunu topladı. Kurulda Hekimoğlu’nun hastaneden atılmaması lehine oy kullanan Doktor Orhan hastaneden uzaklaştırılırken son oylamada Doktor İpek’te aynı yönde oy kullandı ve böylece Vahap Ergün bir çıkmaza girdi. Son oylamada ise kimse Ateş Hekimoğlu’nun gitmesi için oy kullanmadı ve böylece Vahap Ergün hastaneden ayrıldı. Bu olayı Ateş Hekimoğlu ve ekibi ile Doktor Orhan ve Doktor İpek hep birlikte kutladı.

08-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar