Helin Avşar İsyan Etti!

Helin Avşar İsyan Etti!
Ünlü isim Helin Avşar bir hayranının kendisini tehdit ettiği ve gözetlediği iddiasıyla şikayetçi olduğu şahsın mahkemece serbest bırakılması kararına tepki gösterdi.

Zaman zaman sosyal medyada ya da magazin haberlerinde ünlü isimlerin sevenleri tarafından rahatsız edildikleri hatta bu durumun daha ileri giderek tacize kadar gittiği yer alır. Bu durum çoğu zaman ünlü isimlerin bu olayı gerçekleştiren hayranlarını affetmesiyle sonuçlansa da kimi zaman ne yazık ki olay adli mercilere intikal edebiliyor. Bu durumda da adalet ne karar verdiyse tarafların bu karara uyması zorunlu hale geliyor. Yine böyle istenmeyen yerlere gelen bir olay ünlü isim Helin Avşar’ın başına geldi. Ünlü şarkıcı, oyuncu on parmağında on marifet Hülya Avşar’ın kız kardeşi Helin Avşar daha önce kendisini gözetlediğini iddia ettiği takipçisinin mahkeme tarafından serbest bırakılması sonucu isyan etti. İşte haberin detayları!

Mahkeme Kararını Verdi!

Ünlü isimlerin hayranları tarafından rahatsız edilmesine son örnek bugünlerde yaşanıyor. Ünlü isim Helin Avşar daha önce bir hayranının kendisini tehdit ederek evini gözetlediğini iddia etmiş ve bu şahıstan şikayetçi olmuş ve olay mahkemeye taşınmıştı. Mahkeme en son 10 Kasım 2017 günü akşam saat 18.00 sularında Helin Avşar’ın evini gözetlerken fark edilen şahsın dört ay süre ile Helin Avşar’a yaklaşamamasına karar vermişti. Savcılık ise Helin Avşar’ın şikayeti üzerine şahıs hakkında tehdit ve kişilerin huzurunu bozma iddianamesiyle 3 yıla kadar hepsini talep etmişti. Sonunda bir süredir devam eden mahkeme sonuçlandı. Mahkeme sonrasında psikolojik tedavi gören şahsın olumlu yönde gelişme gösterdiğini söyleyen mahkeme şahsın beş yıl süreyle ve 6 ayda bir Devlet hastanesi, Üniversite hastanesi psikiyatri kliniğine ya da bölgesindeki ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesinde tıbbi kontrol ve takibine devam etmesine hükmederek serbest bıraktı.

Helin Avşar’dan Sert Tepki!

Helin Avşar bir süredir devam eden mahkeme sonrası çıkan kararla kendisini tehdit eden ve gözetlediği iddia edilen şahsın serbest bırakılmasına oldukça şaşırdı. Mahkemenin kararı karşısında şok olan ünlü isim Helin Avşar sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak bu duruma tepki gösterdi. Helin Avşar “arkadaşlar bu adamı serbest bıraktılar, bu bir raporlu deli, artı evime gelip beni gözetliyordu. Kafasında senaryolar üreten bildiğiniz hasta… Bu arada evimi gözetlemekle kalmadı, kapıya gelip beni sordu. İki kez ihtar aldığı halde gözetlemeye devam etti. Ve şimdi serbest” ifadelerini kullandı.

14-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar