Her Yerde Sen Eylül (Beste Kökdemir) kimdir?

Her Yerde Sen Eylül (Beste Kökdemir) kimdir?
Yaz sezonunun sevilen dizilerinden Her Yerde Sen kadrosuna Eylül karakteri ile katılan Beste Kökdemir kimdir? Her Yerde Sen Eylül kimdir?

Fox Tv ekranlarının yaz dizisi Her Yerde Sen yayınlandığı günden bu yana reytingleri alt üst etmeyi başardı. Çok kısa bir süre içerisinde büyük ilgi gören dizinin kadrosuna yepyeni bir isim katıldı. Her Yerde Sen kadrosuna katılan Eylül hangi karakteri canlandıracak? Her Yerde Sen Eylül yani Beste Kökdemir kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Onu nereden tanıyoruz..

Her Yerde Sen Eylül (Beste Kökdemir) kimdir?

Ekranların sevilen yüzü Beste Kökdemir yeni yaz dizisi Her Yerde Sen'in kadrosuna dahil oldu. Yaz aylarından bu yana ekranlarımızı süsleyen Her Yerde Sen dizisinin kadrosuna dahil olan Beste Kökdemir, dizide Eylül karakterine hayat verecek. 'Eylül karakterini canlandıracak olan Beste Kökdemir kimdir?' sorusunun yanıtı arayanlar soluğu internette aldı. Furkan Andıç ve Aybüke Pusat, Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan gibi isimletrin başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna katılan güzelliği ile ekranların sevilen yüzü olan Beste Kökdemir'i siz değerli takipçilerimiz için araştırdık. İşte genç ve güzel oyuncu Beste Kökdemir hakkında tüm merak edilenler..

Karga 7 Pictures tarafından hazırlanan Her Yerde Sen dizisi yaz dizilerinin arasında en çok izlenenler arasında. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Her Yerde Sen dizisi bu sezonda da devam etme kararı aldı. Beste Kökdemir, 29 Ağustos 1993'de Sinop'ta dünyaya gelmiştir.  İlk eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünü kazandı. Burada biraz okuduktan sonra bırakıp Bilgi Üniversite Sahne ve Gösteri Sanatları bölümüne geçiş yaptı. Güzelliğini ve kabiliyetini kullanmak isteyen genç oyuncu İstanbul'a geldikten sonra fotoğrafını bir kaç ajansa gönderdi. Yaptığı çalışmalar sonuç verince çok sevindi. Yetkin Dikinciler, Derya Alabora, Mustafa Uğurlu ve İdil Fırat'ın başrollerini paylaştığı Çıplak Gerçek adlı yapımda ilk oyunculuk deneyimini yaşamış oldu. Daha sonrasında ise Not Defteri dizisinde zengin aile kızı Selin'i canlandırarak iyice adını duyurdu. 2015 yılında ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol aldı. 

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2018 - Kalbimin Sultanı – Bezmi Alem

2017 - Taş (Suna) (Sinema Filmi)

2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (Açelya) (TV Dizisi)

2015 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem – Meleksima Hatun

2015 - Poyraz Karayel 2. sezon (TV Dizisi)

2014 - Not Defteri (Selin) (TV Dizisi)

2013 - Behzat Ç. (TV dizisi)

2012 - Çıplak Gerçek (Hazal) (TV Dizisi)

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler