Hercai 2. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı!

Hercai 2. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı!
Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Hercai'nin 2. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Peki Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak?

Yayınlandığı ilk bölüm itibariyle reyting sıralamasında zirveye oturan, beğenilerek izlenen ATV  dizisi Hercai’nin 2. Sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Hercai’de 2. sezonda ATV izleyicileri hangi konuları izleyecek? Hercai 2. sezonda oyuncu kadrosuna kimler katılıyor? Reyyan mutlu olabilecek mi? Hercai 2. Sezon ne zaman başlayacak? Bütün bu ayrıntıları canlitv izleyicileri için derledik.

Hercai 2. Sezonda neler oluyor? Hercai yeni sezon heyecanı başlıyor?

Reyyan ve Miran’ın intikamdan doğan imkansız aşklarının hikayesini seyirci çok sevdi. Atv’de Cuma akşamlarına damga vuran Hercai’nin yeni sezon ilk tanıtım fragmanı seyirci tarafından çok sevilmişti. Yapımcı boş durmadı ve sosyal medya için tanıtım videosunun uzun versiyonunu Youtube sayfasından yayınladı. Bu video da hayli ilgi çekti. Özellikle giriş bölümünde hüznün olmadığı her iki ailenin de mutlu olduğu güzel bir düğün izleyicileri heyecanlandırmaya yetmişti.

Ancak böyle bir mutluluk Hercai’nin birkaç bölümlük ömrü kaldığını gösterir. Senarist ve yapımcıların seyirciye böyle bir mutluluk bekliyorsan izle mesajı vermeye çalıştıklarını görüyoruz ve bu konuda başarılı oldukları da görülüyor. Yani dememiz o ki Reyyan ve Miran’ın mutlu olmaları drama gereği çok zor. Bu olursa zaten dizinin finali olur.

Hercai 2. Sezon ne zaman başlayacak?

Hecai’nin 2. Sezon çekimleri kısa süre önce başladı. 2-3 bölüm stokla girilmek istenmesi gayet normal. Reytinglerde zirvede olan dizisinin hemen sezon başlar başlamaz yayınlanması ATV için büyük kazanç olacaktır.

Hercai 2. Sezonda oyuncu kadrosunda yeni gelişmeler var mı?

Tanıtım videosuna bakılınca görüyoruz ki kadroda değişiklik görülmüyor. Yeni oyuncular katılacaktır mutlaka ama şu anda netleşmiş bilgi yok.

Hercai sezon finalinde neler oldu?

Aşkı depreşen Miran bütün kötü olayları unutturmak için Reyyan’dan bir günlük izin istedi ama Azize Aslanbey’in bu durumda boş durmuyordu.

Hazar ise Reyyan’ın yerini öğrenmiş kızını sağ salim teslim almış ve Miran’la tekrar karşı karşıya gelmişti. Reyyan ise Azat’ın Gönül’ü kaçırdığını öğrenince doğru bildiği kararını vermiş, kimsenin daha fazla zarar görmemesi için kendini feda etmişti.

Gönül ise Azat’la yaptığı işbirliğinin kontrolünü kaybettiği için son hamlesini yapmıştı. Ama olaylar hiç de beklemediği noktalara doğru evrilmişti.

Sevilerek izlenen dizi Hercai 2. sezonu canli tv üzerinden de izleyebilirsiniz.

27-08-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler