Hercai 29. Bölüm izle

Hercai 29. Bölüm izle
Hercai 29. bölüm izle; Atv'nin başarılı dizisi Hercai 24 Ocak Cuma akşamı 29. yeni bölümüyle ekrana geldi. Hercai 29. bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 29. bölüm izle; Atv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Hercai 24 Ocak Cuma akşamı 29. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Konusu, oyuncuları,  ve çekimleriyle seyirciyi her hafta Cuma günü televizyona kilitleyen Hercai dizisinde bu haftada bir çok gelişme yaşandı. Başrollerinde, Akın Akınözü, Ebru Şahin, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Hercai son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde! 

HERCAİ 29. BÖLÜM İZLE

Hercai 29. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta Elif ve Azat'ın evliliğini sonlandırmak için önce, Miran Şadoğullarının konağına gelmiş, peşine Azize gelmiş fakat Elif bu evliliğin bitmesine tek bir şart koşmuştu. Azize Aslanbey'in herkese göre amaçsızca güttüğü İntikam. Elif'e bu hayatta herkesten geçerim senden geçmem dediği Azize Aslanbey, Elif'ten vazgeçmiş fakat intikamından vazgeçmeyerek, Elif'i ŞAdoğullarında bırakıp arkasını dönüp gitmişti. 

Bu yaşananlardan sonra Azad Elif'i bağ evine götürmüş, Reyyan ve Miran'da peşlerinden gitmişti. Onlar orada konuşurken Azize, karanlık işlerini yürüttüğü adamlarından birtanesine bağ evini yaktırdı. İntikamına buradan başlayan Azize içeride Miran ve Elif'in olduğundan herbersizdi. 

Bu haftaki Hercai yeni bölüm de ise, Yangında fiziksel ve ruhsal yaralar alan Reyyan, hayata karşı olan inancını kaybeder ve birkez daha düşer. Onu ayağa yine Miran kaldırır. İkiliyi bu yangın daha da çok birbirine bağlar. Elif ve Azad ise yangından hemen önce ayrılığı konuşurken onlarda bu yangın ile birbirlerine biraz daha yakın hissederler. Bağ evinde torunlarının olduğunu bilmeen Azize bunu öğrendiğinde deliye döner. Kendi kaderini resmen Elif'e yaşatmıştır. 

Miran Reyyan'a belli etmesede bağ evini kimin yaktırdığının peşine düşmüş ve işin sonunda yine Azize olduğunu öğrenmiştir. Miran'ın kafası iyice karışmışken Aslanbey konağına Gabriel ustanın oğlu gelir ve babasından selam getirdiğini, Silahlı adam dikksede başlarına doğrunun değişmeyeceğini söyler. Miran ve Reyyan Gabriel'in yalan söylediğini anlamıştır. 

Reyyan ve diğerlerinin konakta yanacakları herkesi üzmüş fakat Reyyan'ın annesi bunu Azize Aslanbey'in yaptığından çok emin halde elindeki kozunu alıp Azize'nin kapısına dayanır. Ona Miran'ın Kendi torunu olmadığını, Kocasının çocuğu olduğunu Miran'a söylemekle tehtit eder.  Nasuh ise çıkan yangından çok üzgündür. Ne Kadar düşmanda olsalar o konakta Azize ile hayalleri birkez daha yanmıştır. Konağa kilit vurma kararı alan Nasuh çok üzgündür. 

Gerçeklere adım adım yaklaşan Miran ve Reyyan'ın sürükleyici aşk hikayesi Hercai 29.bölüm bu akşam saat 20:00'de ATV'de.

24-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar