Hercai 31. bölüm İzle!

Hercai 31. bölüm İzle!
Törenden doğan aşkı anlatan, Hercai 31. bölüm İzle! 7 Şubat Cuma akşamı yayınlanan Hercai 31.bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 31. bölüm Canlı İzle! Başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel gibi başarılı oyuncuların pylaştığı Mia Yapım İmzalı Hercai her hafta olduğu gibi  bu hafta yine izleyenlerin yüreğini sızlatacak. Yıllardır beslediği kin yüzünden dayatılan hayatı yaşamak zorunda olan Miran ve bir töreye kurban edilmiş Reyyan'ın aşkı 7 Şubat Cuma saat 20:00'de Atv'de. Hercai 31. Bölüm hakkında merak edilen herşeyi ve Hercai 31. Bölüm tek parça izlemek için bağlantı linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz!

HERCAİ 31. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hercai 31. bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta Annesi ile ilgili gerçeklerin gün yüzüne çıkması ile yıkılan miran Filipos'un konağa gelmesi ile kafası iyice karışmıştı. Bu hafta yayınlanacak yeni bölümde ise Miran babaanesi Azize ile artık karşı karşıya gelecektir.  Hazar'ın kendisine gösterdiği mektup Miran'ın aklını karıştırsada, arafta kalır. Miran'ın bu tutumu Azize Hanım'ı fazlası ile korkutmuş, her zaman yaptığı gibi yeni oyunlar ve yeni işler kurma çabası içine girer. Miran yine Azize'in peşine düşüp onu oyunu karşısında boş kalmayacaktır. 

Geçmiş ile ilgili fazlası ile kafası karışan Miran'a birde Fırat dahil olunca, aklında ve kalbinde mektup ve geçmiş ile ilgili tamamlayamayacağı boşluklar oluşur. Sultan'ın Azize karşısında elini güçlendirmek iiçin cesur bir hamle yapar. Miran'a o mektubun yazılırken Dilşah'ın yanında olduğunu onun çektiği acıların gerçek olduğunu söyler.  Miran artık Hazar' Bey'in tarafında dır. Reyyan ise hakılılıkla savunduğu babasının aklanmaya başlanması ile özgüveni daha da yerine gelmiştir. 

Hazar'ın da Dilşah ile ilgili kafasında birleşmeyen parçalar vardır. Hazar Nasuh Şadoğlu ile ilgili araştırmaya geçmişken ortaya çıkan sürpriz biri iki aile arasındaki dengeleri değiştirir. Geçmişte Nasuh'un Dilşah ile ikisini nasıl ayırdığını anlatacak ve Hazarla Miran'ı birbirlerine bir adım daha yakınlaştıracaktır.  Bunlar ve daha fazlası için Hercai 31. Bölüm bu akşam saat 20:00'de ATV'de!

İyi Seyirler !

07-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar