Hercai 32. Bölüm izle!

Hercai 32. Bölüm izle!
Hercai 32. Bölüm izle! 14 Şubat cuma aksami gönüllerin sultanı olan Hercai 32. Bölüm tek parça izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

Hercai 32. Bölüm izle! Mia yapım tarafından Yapılan ve Antep'in en özel mekanlarında çekilen Hercai dizisi bu hafta seyirciyi duygudan duyguya sürükleyecek. Reyyan ve Miran ilk sevgililer gününde neler yasayacak ? Hercai 32. bölüm canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz!

HERCAİ 32. BÖLÜM KONUSU

Hercai 32. Bölüm izle! Antep'in soylu aileleri olann Aslanbey ve Sadoglu ailelerinin hayatından akıntıların ve yöreden doğan aşkın Nefretle nasıl baş edildiğini anlatan  Hercai dizisinin başrollerinde, Ebru Şahin ve Akın akın özü paylaşıyor. 

Hercaininn bu haftaki bölümde, Miran kayınpederi Hazar Bey'le bir anlaşma yapar. Anlaşmanın sonunda Miran mecburen Reyyan dan uzak durmak zorundadır. Miran ve Reyyan'in bu şekilde ayrılmak üzere olmaları Hazar Bey'in içine dert olur. Hazar hayatı pahasına bu oyunu bitirmek ister. Diğer taraftan Elif babaanesinin oyununa gelir . Evde aşk acısı ile Azad'in açısıyla otururken Azad kendisinin hissettiklerini Elif'in hissetmesine gönlü razı gelmez ve şadoglu konağının birbirine katacak bir karar alır. Azad'ın yapacağı şeyler en çokta Handan'ı çileden çıkarır. 

Elif ve Azad'ın dışında birde yönetim kurulu toplantısı vardır. Azize bu kurul toplantısını alacağını ve Şadoğullarını oyunda pasif bırakacağını düşünürken Gönül'ün artık korkusuzca ortaya koyduğu kozu Azize'yi kenara şıkıştırır. Azizenin yaptıklarına kısa bir ara veren Miran ise Reyyan'a çok özel bir sürpriz hazırlamıştır. Reyyan'ı 14 Şubat Sevgililer Gününde İstanbul'a aşıklar şehrine götürür. hiç deniz görmemiş ve sadece Antep'te doğup büyüyen Reyyan için özel hissedildiğini anlatan en büyük harekettir. Miran'ın ise o gün Reyyan'a söyleyeceği bir söz vardır. Birlikte dilek tutarlar. Miran'ın en büyük dileği Rayyan ile bir çocuklarının olmasıdır .

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Hercai 32. Bölüm ile bu akşam ssat 20:00'de Atv'de. Hercai 32. Bölüm Tek parça izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

İyi Seyirler!

14-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar