Hercai 49. bölüm izle!

Hercai 49. bölüm izle!
27 Kasım Cuma günü Hercai yeni bölüm ile yayınlanacak. Hayatı yeni baştan değişen Miran'ı bekleyen sürpriz ne? Detaylar Hercai 49. Bölüm İzle haberinde!

Atv ekranlarının sevilen  dizisi Hercai 27 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'de yeni bölümü ile yayınlanacak. Başrollerinde, Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Ayda Aksel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı NTC Medya'nın başarılı yapımlarından biri olan Hercai Mardin'in en güzide köşelerinde, sıcacık mekanları ve insanları ile gönlümüzü fetheden en güzel bölümleri ile cuma akşamlarımızı taçlandıran dizide bu akşam, Azize artık içinde sakladığı yılların yükünü bugün Nasuh'un eteğine dökecek? Azize'nin büyük Planı ne? Miran ve Reyyan'ı bekleyen Sürpriz ne? 

Merak edilenler ve fazlası bu akşam saat 20:00'de ATV ekranlarında. Hercai 49. Bölüm canlı izlemek, detaylara hakim olmak ve son bölümü tekrar izlemek için tıkla izle butonumuzu kullanmayı unutmayın!

HERCAİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Hercai 49. Bölüm ile yayınlanacak yeni bölümünde bu akşam, Miran'ı öldürmek ve Reyyanı kaçırmak isteyen, Reyyan'a saplantılı şekilde aşık olan Aslan Nasuh'un bir kurşunu ile hayata gözlerini yumar. Aslan Ölmeden hemen önce Miran'ı vurmak isterken Hazar'ın ateşe atlaması ile yaralanır. Miran ne kadar kabullenmese de bir anda yeniden baba acısı yaşamayı kaldıramaz. Üstelik bu adam sevdiği kadını da büyüten babadır. 

Miran ve Reyyan Hazar'ın iyileşmesi için ellerinden geleni yaparlar. Bu esnada ise Aslanbey konağına acı haber ulaşmıştır. Bir yandan Füsun ile başetmeye çalışan Azize torununun ölüm haberi ile yıkılır. Kaynedecek bir şeyi kalmadığını düşünerek Nasuh'un karşısına çıkar. Ona Hazar'ın annesi olduğunu sevdalısı Ayşe olduğunu, o yangında ölmediğini söyler. Ancak Nasuh'un yanına giderken sağ kolu Mahmut'a emir verir. Aslan'ı Hazar'ın öldürdüğünü düşünerek ölüm emrini verir. Bunu da Nasuh'a söyler. 

Nasuh Azize'nin kim olduğunu planını Azat ile paylaşır. Azat hemen harekete geçer. Amcasını korumak ve Reyyanı korumak için elinden geleni yapacaktır. Miran ve Reyyan dağevinde yaşamaya başlarlar. Reyyan ve Miran'ı bekleyen süprizise Reyyan'ın başının dönmesi ile ortaya çıkar. Artık bir bebek  bekliyorlardır. Bu haber ile bambaşka bir hayata başlama kararı alan Miran ve Reyyan'ı neler bekliyor? 

27 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak Hercai dizisinin yeni bölümünü izlemek ve bölüm hakkındaki detayları öğrenmek için haberimize göz atmayı unutmayın!

27-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar