Hercai 47. Bölüm Ful İzle! (13 Kasım Cuma)

Hercai 47. Bölüm Ful İzle! (13 Kasım Cuma)
Yıllar önce ödüğü sanılan Füsun Aslanbey, kanlı canlı çıkıp gelince Azize'nin 30 yıllık intikam planı bozulacak mı? Hercai 47. Bölüm Ful İzlemek için deatylar haberimizde!

Arslan'ın canice planları, Azize'nin düşmanlığı, hepsini geride bırakmayı başarabilen iki aşığın artık hayatlarını yoluna sokmak için yerleştikleri Aslanbey konağı yepyeni sürprizlere gebe. Bu akşam yine bir geçmiş heseplaşması ve çarpıcı gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Midyata gelmesindeki sebebi artık herkesin bildiği Arslan'a kimsenin güveni kalmamıştır. Azize ise vazgeçemediği intikamının halen peşindeyken bu akşam ki yeni bölümde 30 yıl önce öldüğü sanılan görümcesi Füsun Aslanbey'in çıkagelmesi tüm planlarını suya düşürecek. 

Merak ettiğiniz ve her hafta sabırsızlık ile beklediğiniz Hercai son bölüm 13 Kasım Cuma akşamı ATV'de.  Hercai 47. bölüm ful izlemek için tüm detyaları haberimizde bulabilirsiniz.

HERCAİ 47. BÖLÜM ÖZETİ

ATV ekranlarında yayınlanan  ve Mia Yapım imzası taşıyan Hercai dizisinde başrol olarak Akın Akınözü ve Ebru Şahin yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası, Ahmet Tansu Taşanlar, Serdar Özer, Gülçin Hatıhan, İlay Erkok, Cahit Gök, Güneş Hayat, Aydan Burhan, İnci Şen, AslıSamat, Ebrar Alya Demirbilek, Gökhan Yavuz, Ayda Aksel, Macit Sonkan ve Yusuf Bedir gibi isimler bulunuyor. Hercai dizisinin yönetmenliğini Barış Yöş yaparken senaristliğin Eda Tezcan üstleniyor.

Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Hercai'de bu hafta  Aslanbey konağı karışıyor. Yaşadıkları herşeye ve herkese rağmen hayatları en başa defalarca alarak sıfırdan başlayan Miran ve Reyyan yine bir kez daha hayatlarını en baştan kurmaya devam eder. Yine Aslan bey konağına yerleşen Reyyan artık düzeni için çabalamaya başlamıştır. Bir yandan da artık Azize'nin hükmünün kalmadığını ve konağın yeni sahibinin kendisi olduğu gerçeğine alıştırmaya çalışır. 

Artık herkes Arslan'dan ümidi kesmiştir. Hazar'a Miran ile ilgili gerçekleri anlatıp yılların yükünü omuzlarından almak ister. Hazar'da artık Miran'ın kendi oğlu olduğundan tamamen emindir. Bu intikam oyununu bitirmek için .Aslanbey konağına giden Hazar hatırladıkları yüzünden Azize'ye olan nefreti dahada güçlenir. 

Azize ise intikamı ile herkesi köşeyi sıkıştırmayı başardığını düşünürken, 30 yıl önce öldüğünü belkide öldürdüğünü düşündüğü görümcesi Füsun Aslanbey çıkgelir. Ve konağı hatta hayatlarını değiştirecek ve bu düşmanlığı bitirecek gerçekleri söyler. Azize'yi bekleyen son kimin elinden olacak? 13 Kasım Cuma akşamı yayınlanan Hercai 47. bölüm ful izlemek için detaylar haberimizde!

13-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar