Hercai 34. Bölüm İzle!

Hercai 34. Bölüm İzle!
Hercai 34. Bölüm İzle! 28 Şubat Cuma günü yayınlanan Hercai Son bölümü izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

Hercai 34. Bölüm İzle! Mia yapım tarafından Banu Akdeniz yönetmenliğinde çekilen Hercai'de Miran'ın gönül gözü yavaş yavaş açılırken Azize Aslanbey kenara sıkışır. Nasuh'un da yaptıkları birer birer ortaya çıkınca, Hazar Şadoğlu geçmişin intikamını babasından nasıl alacak? 28 Şubat Cuma günü yayınlanacak Hercai Son Bölüm izlemek için canlı yayın linkine haberlerden ulaşabilirsiniz!

Hercai 34. Bölümde Bu hafta Neler Olacak?

Hercai 33. Bölümde geçen hafta Miran Rayyan ile sevgililer günü için gittiği  İstanbul seyahatinde, odalarında bulduğu not Miran'ın aklını karıştırı. Otelde harun ile karşılaşıncada olayın tuzu biberi olur ve arbede kaçınılmazdır. Miran Antep'e dönüdüğünde Hazar ile ortaklığa devem eder. Hazar ise, Dilşah'ın ölmeden önceki sırdaşının peşine düşer. Nasuh Ağa'da kendisinin ortya çıkacağından emin olduğu için Hazar'ı durdurmak için çabalar. 

Hercai 34. Bölümde ise, Dilşah'ın  ölümüyle ilgili yaşanmış gerçekleri öğrenen Miran, babaannesinin aldırdığı intikamın bir yalan üzerine kurulu olduğundan emin olur.  Miran'a yaşananlar ağır gelir. Reyyan'a intikam için yaptıkları birde annesinin ölümünün ardındaki gerçekleri daha fazla kaldıramaz. Rayyan'a kabullenemesede gitme şansı verir. Reyyan'da Miran'ın hala gerçeklerden uzak düşünmesi kabullenemesi karşısında çileden çıkar. Reyyan Miran'a ne yaşamış yada yaşayacak olurlarsa olsunlar  yanında olduğunu söyler.  Miran'ın içinde bulunduğu, Buhran ve Vicdan muhasebesine Reyyan ilaç olabilecek mi?

Diğer yandan Hazar Şadoğlu babası Nasuh Ağa'nın kalemini kırmiştır. Nasuh yıllar önce yanına gelen Dilşah'ı geri çevirip onu Mehmet Aslanbey'in tabiri caise kucağına attığını Hazar öğrenince, konakta kıyamet kopar. Hazar Dilşah'ın ölümünden kendini sorumlu tutar. Hazar ve Miran birlikte çıktkları yolda bir zafer daha kazanırken, Azize Aslanbey'in kurduğu yalan imparatoluğu yıkılır. Fakat Nasuh dengeleri değiştirecek öyle şeyler söyler ki. Hem Aslanbey, hemde Şadoğlu konağı birbirine girer. 

28 Şubat Cuma akşamı yayınlanan Hercai 34. Bölüm tek parça izlemek için link ve detaylar haberimizde!

İyi Seyirler!

28-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar