Hercai 35. Bölüm İzle!

Hercai 35. Bölüm İzle!
Hercai 35. Bölüm İzle! 6 Mart Cuma günü yayınlanan Hercai Son bölümü izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

Hercai 35. Bölüm İzle! Mia yapım tarafından Banu Akdeniz yönetmenliğinde çekilen Hercai'de bu hafta, Babaannesini yaptıklarından sonra AslanBey konağından gönderen Miran'a Azize Aslanbey giderken bile gözdağı veriyor. Yaşadıklarını hazmedemeyen Miran'ın bir sonraki hamlesi ne olacak? 6 Mart Cuma günü yayınlanacak Hercai Son Bölüm izlemek için canlı yayın linkine haberlerden ulaşabilirsiniz!

Hercai 35. Bölümde Bu hafta Neler Olacak?

Hercai 34. Bölümde geçen hafta Hazar Dilşah'ı gelin olarak kabul etmeyenin babası olduğunu Dilşah'ın eski arkadaşından öğrenir. Harun ve Azize'nin kardeşinin oyunu ile Yaren'in mektubu sakladığını bütün konak öğrenir. Harun ayrılmak için bir bahane bulmuşken Harun'u tutan kişi buna müsade etmez. Harun'un emrinde çalıştığı kişi Dilşah mı? 

Hercai 35. Bölüm İzle! Hercai'nin yeni bölümnde ise, Miran Azize Aslanbey'i konaktan gönderir. Olanların tüm sorumlusu odur.  Fakat Azize Aslanbey giderken  Miran'a gözdağı vermeyi ihmal etmez. Azize'nin evden eşyaları ayrılırken Ahkm kesmesi Reyyan'ın da birazcık korkmasına sebeb olur. Miran'ın yaşananlardan sonra kendisinden uzaklaştığı için üzülür. 

Cihan Nasuh'u köşeye sıkıştırmıştır. Ondan kaza gecesi hakkında gerçekleri duyar. Cihan'ın aile kavramına karşı tüm saygısı bitmiştir. Şimdi asıl sorun bu olanları Hazar duyarsa ne olacaktır? Cihan bu birliğin bozulmaması için olanları Hazar duymasın diye babasını ikna edebilecek mi?

Harun ise halen Yaren'in çemberindedir. Ondna kedi fare gibi oynasada bir okadarda korkar. Yaren ise Harundan kurtulamayaağından emindir. Elindeki son kozu kullanmak ister. O son kozu ise en çok Reyyan'ı üzecektir. Miran ve Rayyan'ın başka bir yolculuğa çıkmasına sebeb olacak kozu tüm aile bir aradayken çekinmeden söyler. Rayyan'ın Üvey olduğunu öğrenen aile bireyleri ne tepki verecek? Hepsi ve daha fazlası Bu akşam saat 20:00'de ATV'de. Hercai 35. Bölüm tek parça izlemek için  detaylar haberimizde

İyi Seyirler! 

06-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar