Hercai 39. bölüm izle

Hercai 39. bölüm izle
Hercai 39. bölüm izle; ATV'nin sevilen dizisi Hercai 39. bölüm full HD ve tek parça olarak bu sayfada. Yeni bölüm izlemek için detaylar.

Hercai 39. bölüm izle; Hercai dizisi 18 Eylül Cuma akşamı 39. bölüm ile saat 20:00'da ATV'den ekrana gelecek. Uzun bir süredir sezon arasında olan sevilen Mia Yapım imzası taşıyan dizi aylar süren bekleyişin ardından 3. sezonuyla ekranlara dönüş yapıyor. Yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak bu sayfada sizlerle olacak. Hercai dizisi 39. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

Hercai 39. bölüm izle

Hercai dizisi hayranları uzun bir bekleyişin ardından çok sevdikleri diziye nihayet kavuştular. Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başrolleri paylaştığı dizinin yeni sezonunda neler olacağı fazlasıyla merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanlar hayranların heyecanını iyiden iyiye arttırdı. Son yılların en popüler dizilerinde biri olmayı başaran Hercai, bu akşam ile birlikte yeni sezona giriş yapacak. Televizyon ve internette diziye yoğun bir ilgi var. Televizyonda başarılı reyting oranları elde eden dizi internette de milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Peki Hercai izleyicileri yeni sezon bölümlerini nereden izleyecek? Pek çok dizide olduğu gibi Hercai dizisinin de tüm bölümlerini sizlere ulaştıracağız. Yukarıda sizlerle paylaştığımız bağlantıdaki internet adresinden Hercai dizisinin 39. bölümünü HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz.

HERCAİ İZLE

Hercai dizisinin 3. sezonunda yeni ve sürpriz bir karakter bizleri karşılayacak. Dizide yeni bir Aslanbey'i daha göreceğiz. Bu akşam ekrana gelecek yeni sezon ilk bölümünde Aslan Aslanbey kendini gösterecek. Azize Aslanbey'in torunu olduğu düşünülen Aslan Aslanbey, bu akşam ekrana gelecek bölüm ile birlikte dizide görünmeye başlayacak. Hercai dizisinin 39. bölüm fragmanında oldukça heyecanlı anlar dikkat çekiyor. Miran'ın Azat'a silahını doğrulttuğu görülürken sonrasında Azat'ın vurulduğuna şahitlik ediyoruz. Tüm yaşananların ardından Miran'ın ağzından beni affet sözleri dökülüyor. Tüm bu yaşananlar ise Reyyan'ın gözleri önünde gerçekleşiyor.

Mia Yapım imzası taşıyan Hercai dizisinin senaryosu Eda Tezcan tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda Barış Yöş yer alırken dizinin yapımcılığını Banu Akdeniz üstleniyor. Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası, Ahmet Tansu Taşanlar gibi isimlerin rol aldığı Hercai dizisi her Cuma akşamı saat 20:00'da ATV'den ekrana geliyor.

18-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler