Hercai 41. Bölüm İzle!

Hercai 41. Bölüm İzle!
Hercai 41. Bölüm İzle; 2 Ekim Cuma akşamı 41. Bölümüyle ekrana gelen Hercai Dizisinin 41. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 41. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Tansu Taşanlar gibi oyuncuların yer aldığı Hercai Dizisinin 41. Bölümü Cuma akşamı saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. Üçüncü sezonunda olan ve seyirci tarafından heyecanla takip edilen aşk, intikam ve töre üçlemesi üzerine kurulu dizi bu sezon ikinci bölümüyle ekranlara geliyor. İlk bölümde seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran ve yeni bir hikayeyle sezona başlayan Hercai’de Miran ve Reyyan aşkının akıbeti nasıl olacak bu sezon belli olacak. Her ne kadar ilk bölümde istediği reytingi yakalayamasa da ilgi çekmeyi hala başaran dizinin 41. Bölümünde yine heyecanlı bir hikaye seyirciyi bekliyor.

Hercai Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sezonun ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekrana gelen Hercai seyirci tarafından heyecanla seyredilirken dizide Azize’nin yeniden güç kazanıp kazanamayacağı ele alındı. Azat’ın vurulmasının üzerine olayı üstlenen Aslan bey’i geri göndermek isteyen Azize Hanım bunda başarılı olacak mı sorusu ve Miran’ın temize çıkıp çıkmayacağı seyirci tarafından heyecanla seyredildi. Ayrıca Miran ve Reyyan’ın her şeyi göze alarak birlikte gidip gitmeyecekleri de merakla beklendi.

Hercai 41. Bölümde Neler Yaşanacak?

Atv’nin sevilen dizisi Hercai’nin 41. Bölümünde Reyyan ve Miran ikilisinin hikayesi seyirciyi etkileyecek gibi görünüyor. Reyyan ve Miran’ı birlikte yakalayan Hazar kendine hakim olamayarak ateş etmiştir. Hazar’ın niyeti her ne kadar Miran’ı vurmak olmasa da kızı reyyan babasının ciddiyetini anlamıştır. Yaşananlardan sonra Miran’la olan evliliğini sonlandırmak için gereken kağıtları imzalamak zorunda kalan Reyyan bunun acısını yaşamaktadır. Boşanmamak için mahkeme gününde şok bir hamle yapan Reyyan Miran’dan boşanmayı iptal edebilecek midir? Bu sırada Azize’nin geri göndermek için çaba harcadığı Aslan Bey yeni planlar peşindedir. Bu sırada Sultan Zehra’nın sakladığı mektubu Aslan Bey’e verir. Aslan Bey adalet için geldiğini söylemektedir. Peki Miran’ın Hazar’ın oğlu olduğunu açıklayacak mıdır? Bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabıyla bu akşam ekranda olacak hercai 41. Bölümle ekrana geliyor.

Hercai Dizisini tek parça seyretmek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.

02-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar