Hercai 44. Bölüm izle

Hercai 44. Bölüm izle
Hercai 44. Bölüm izle; Hercai dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar.

Hercai 44. Bölüm izle; Mia Yapım imzası taşıyan atv'nin sevilen dizisi Hercai, bu akşam 44. bölümüyle ekrana geliyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün başrolde yer aldığı ve çekimlerinin Mardin, Midyat'ta gerçekleştirildiği dizinin yeni bölümü yine milyonlarca izleyici tarafından soluksuz izlenecek. Peki dizinin yeni bölümünü internet üzerinden nasıl izlenebilir? Hercai dizisinin bu akşam ekrana gelecek 44. bölümünün yer aldığı internet adresine bu sayfadan ulaşabilmeniz mümkün. Hercai dizisinin 44. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Hercai 44. Bölüm izle

Aziz tarafından atılan adım Reyyan ve Miran'ın hayatlarını tehlikeye atar. Miran uçurumdan düşer ve onu kurtarmak için peşinden gelen kişi Reyyan olur. Miran'ı sudan çıkarmayı başarsa da bilinci yerinde değildir. Bundan sonrası tamamen Miran'ın elindedir. Reyyan, tüm bunların yanı sıra peşlerine düşen kişinin kim olduğunu da fazlasıyla merak eder. Aslan ise Azize ilgili oldukça gizli bir bilgiyi öğrenir. Zehra'yı ise bebeğini kucağını almak için çıktıkları yolda kötü bir şey beklemektedir.

Hercai izle

Hercai 43. bölüm özeti

Miran ve Aslan arasındaki güç mücadelesi daha da ateşlenerek devam eder. Aslan, Reyyan'a bir teklifte bulunur ve bu teklif Miran'ın şüphelerini doğrular. Aslan, Reyyan'a nişanlanmayı teklif eder ancak Reyyan'ın aklındaki kişi hala Miran'dır. Miran bundan böyle Reyyan ile aralarında hiçbir sırrın olmadığı bir birliktelik yaşamaya karar verir. Azize ise Aslan'ın Reyyan'dan uzak durması için uğraşır. Geri dönen Zehra'nın tek amacı kocasını aklamaktadır. Mehmet Aslanbey'i vuran kişinin bir başkası olduğunu ortaya çıkarmak zorundadır. Zehra ve Esma'nın kozlarını birleştirirken Esma bundan haberdar olur. 

Hercai dizisi oyuncu kadrosu

ATV tarafından ekrana getirilen ve Mia Yapım imzası taşıyan Hercai dizisinde başrol olarak Akın Akınözü ve Ebru Şahin yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası, Ahmet Tansu Taşanlar, Serdar Özer, Gülçin Hatıhan, İlay Erkok, Cahit Gök, Güneş Hayat, Aydan Burhan, İnci Şen, AslıSamat, Ebrar Alya Demirbilek, Gökhan Yavuz, Ayda Aksel, Macit Sonkan ve Yusuf Bedir gibi isimler bulunuyor. Hercai dizisinin yönetmenliğini Barış Yöş yaparken senaristliğin Eda Tezcan üstleniyor. 

23-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler