Hercai dizisi hangi Güney Amerika ülkesinde reyting rekorları kırıyor? İşte ayrıntılar!

Hercai dizisi hangi Güney Amerika ülkesinde reyting rekorları kırıyor? İşte ayrıntılar!
ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai şimdide Güney Amerika ülkesinde reyting rüzgarları estiriyor. İşte Hercai'nin rekor kırdığı o ülke..

ATV ekranlarında 2 sezondur reyting fırtınası estiren Hercai dizisi başarısına başarı katmaya devam ediyor. Her Cuma akşamı yeni bölümleri ile ekranlara gelen dizi sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya adını duyurdu. Şimdilerde ise Güney Amerika'nın bir ülkesinde yayınlanmaya başlandı. Peki Türkiye'de olduğu gibi hangi ülkede de reyting rekorları kırıyor? İşte Hercai'nin yayınlandığı Güney Amerika ülkesi...

HERCAİ ŞİLİ'DE REKOR KIRDI!

Başrollerini Ebru Şahin (Reyyan Şadoğlu), Ayda Aksel (Azize Aslanbey), Akın Akınözü (Miran Aslanbey), Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey), Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu), Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu), Oya Unustası (Gönül Aslanbey), İlay Erkök (Yaren Şadoğlu), Tansu Taşanlar (Azad Şadoğlu)'ın paylaştığı Hercai dizisi yapımcısının ve kanalının yüzünü güldürmeye kararlı. Cuma akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Hercai, yayınlandığı her yeni bölümünde reyting sıralamasında ilk sıralarda yerini aldı. İzleyici tarafından en çok izlenen ve merak edilen dizinin başarısı taa Güney Amerika ülkelerine uzadı. "İntikamdan doğan imkansız bir aşk masalı"nı konu alan Hercai, Latin Amerika bölgesinde Şili dahil olmak üzere dokuz ülkeye daha satışı gerçekleşti. Türkiye'de olduğu gibi bu ülkelerde de büyük merak yarattı.

EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLMAYI BAŞARDI

Reyting rekortmeni dizinin yayın hayatına başladığı ilk kanal ve ülke Şili – TVN kanalı oldu. Hercai geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Hatta ilk bölümde yer alan salıncak sahnesinden etkilenen kanal, TVN'nin bahçesine "Hercai Salıncağı" kurarak izleyicilere o ambiyansı yaşattı. Kanalın bu hareketi ülke çapında büyük ilgi gördü. Ve 'Hercai Salıncağı' gören herkes kanala akın ederek salıncakta fotoğraf çekilmek istedi. Sosyal medya 'Hercai Salıncağı' ile çekilmiş fotoğraflarla doldu taştı. Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş'in paylaştığı dizi Hercai geçtiğimiz hafta Prime Time'da yayınlanan bölümüyle %10,1 reyting aldı. Aldığı bu reyting oranı ile Şili'de en çok izlenen program oldu. Böylelikle kanalda yayınlanan rakiplerini açık ara farkla geride bıraktı.

05-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler