Hercai dizisinden hayranlarına kötü haber!

Hercai dizisinden hayranlarına kötü haber!
Salgını nedeniyle birçok dizi kepenk kapatırken format değiştirerek devam edenler de var. Ancak Hercai dizisinden haber bekleyen seyirciler için beklenmedik haber!

Atv ekranlarında 2 sezon heyecan fırtınası estiren ve zirveyi kimseye kaptırmayan Hercai dizisinden hayranlarına kötü haber geldi. Corona virüs salgını nedeniyle birçok dizi kepenk kapatırken format değiştirerek devam edenler de var. Ancak çekimleri durdurulan dizilerden olan Hercai dizisinden haber bekleyen seyirciler için beklenmedik haber geldi. Şimdi detaylar

Hercai dizisinden hayranlarına kötü haber!

Aylardır tek gündem maddemiz olan Corona virüs dünya üzerinde 4 milyon insanı pençesine alırken milyonlarca kişiyi de evlerine hapsetti. Hal böyle olunca dizilerin altın sezonunu yaşayacağını zannedenler hüsrana uğradı. Çoğu dizi yayınını ertelerken bazı diziler de apar topar sezon finali yaptı. İşte o dizilerinden biri olan hercai dizisi de final yapma kararı aldı. Haftalardır diziden olumlu bir gelişme bekleyen hayranları uzun bir süre daha beklemek durumunda kalacak. Hercai dizisi yapımcısı Mia sevilen dizinin son yayımlanan 38. bölümüyle sezon finali yaptığını duyurdu.

Yeni bölümleri çekilmeyecek!

Dünya genelinde 210 ülkede hayatı olumsuz etkileyen karantina sırasında Hercai dizisi beklemeyi tercih etti. Tarihi mekânlarıyla ön plana çıkan Mardin Midyat'ta çekimleri yapılan dizinin yeni bölüm çekimleri artık yapılmayacak. Çoktandır ne yapacağı merak edilen Banu Akdeniz’in sahibi olduğu Mia Yapım son kararını verdi ve karantina bitse de dizinin yeni bölümlerinin çekilmeyeceğini deklare etti.

2021 sezonunda görüşmek üzere!

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nü aynı karede buluşturan Hercai dizisi, 2019 – 2020 sezonunu 38. Bölüm itibariyle sonlandırırken 2020-2021 sezonunda ise şartlar izin verirse devam edecek. Salgın nedeniyle ekibin büyük bir çoğunluğu İstanbul’a dönmüş ve tedbirler nedeniyle Mardin’e geri dönememişti. Ancak dizinin devam edeceğini düşünerek Midyat’ta kalan 3 oyuncu için seyahat yasağı nedeniyle özel izin çıkartılmış ve ivedilikle İstanbul’a dönüşleri sağlanmıştı. Sevilen dizide Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer gibi isimler görev yapıyordu.

Hercai konusu nedir?

"İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi" dizesiyle Atv ekranlarında 2 sezon fırtına gibi esen dizi, Midyat'a İstanbullu bir iş adamı olarak gelen Miran Aslanbey’in hikayesini anlatıyordu. Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif ederek torunu Reyyan'ı da isteyen Miran için güçlü aile reisi Nasuh'un farklı planları vardır. Ona bir torun verecek vermesine ancak istediği torunu vermeyecektir. Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın onun i.in hazırladığı plandan bihaberdir. Miran ile Reyyan arasında Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini birbirine bağlamıştır.

07-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler