Hercai reytingleri alt üst etti!

Hercai reytingleri alt üst etti!
ATV ekranlarına bomba gibi giren dizi Hercai, başarısına başarı ekliyor. Yeni dizi daha şimdiden reytingleri alt üst etti.

ATV'nin yeni dizilerinden olan Hercai, sağlam kadrosu ve sürükleyici konusu ile izleyenlerin gönlünü fethetmeyi başardı. Başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, Servet Pandur, İnci Şen ve Eda Başlamışlı gibi başarılı isimlerin paylaştığı dizi yayınladığı günden bu yana reytinglerde en üst sıralarda yer aldı. Son zamanların en çok dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz'i bile reytinglerde solladı.

'YouTube'ta en hızlı 1 milyon üyeye ulaşan dizi'

Reyting rekotmeni dizi Hercai sadece televizyon dünyasında değil dijital ortamlarda da büyük başarı sergiledi. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi yayınlanan 5 bölümü ile Youtube'da bir milyon aboneye ulaştı. ATV geçtiğimiz yıl Sen Anlat Karadeniz dizisi ile kırdığı rekoru Hercai ile yeniledi. Televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerin sosyal medya ölçümlerinin yapıldığı The WIT Raporu’na göre Hercai dizisi sosyal medya üzerinde en çok yorum alan dizi oldu. İlk bölümüyle 15 milyon izlenme yaşayan Hercai, geçen hafta Cuma akşamı ekranlara gelen 5. son bölümü ile tam olarak 1 milyon aboneye ulaştı. Dünya gündemine ateş gibi düşen Hercai, 'YouTube'ta en hızlı 1 milyon üyeye ulaşan dizi'.ünvanını kazandı. İşte Hercai'nin yayınlanan son bölümünün reytinglerdeki sıralaması;

REYTİNG SIRALAMASI - TOTAL

1 - HERCAİ – ATV

2 - FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER – FOX

3 - ARKA SOKAKLAR – KANAL D

4 - HERCAİ (ÖZET) – ATV

5 - ARKA SOKAKLAR (ÖZET) – KANAL D

6 - MÜGE ANLI İLE TATLI SERT – ATV

7 - PAYİTAHT ABDÜLHAMİD – TRT 1

8 - ZUHAL TOPAL’LA SOFRADA – FOX

9 - ESRA EROL’DA – ATV

10 - HAVA DURUMU – ATV

REYTİNG KATEGORİSİ – AB

1 - FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER – FOX

2 - HERCAİ – ATV

3 - İSTANBULLU GELİN – STAR TV

4 - PAYİTAHT ABDÜLHAMİD – TRT 1

5 - ARKA SOKAKLAR – KANAL D

6 - MÜGE ANLI İLE TATLI SERT – ATV

7 - KIZIM – TV8

8 - HERCAİ (ÖZET) – ATV

9 - İSTANBULLU GELİN (ÖZET) – STAR TV

10 - ZUHAL TOPAL’LA SOFRADA – FOX

15-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler