Hercai seti karıştı! Akın Akınözü yardımcı yönetmenin üzerine yürüdü!

Hercai seti karıştı! Akın Akınözü yardımcı yönetmenin üzerine yürüdü!
Dünyayı kasıp kavuran corona virüse rağmen çekimleri devam eden Hercai dizisinde kargaşa çıktı. Tartışmaların odağındaki isim Akın Akınözü neden çıldırdı?

Cuma akşamları izleyiciyi ekran başına çeken yapımlardan biri olan Hercai dizisinin çekimleri karıştı. Başrol oyuncusu Akın Akınözü yardımcı yönetmenin üzerine yürüdü. Dünyayı kasıp kavuran corona virüse rağmen çekimleri devam eden Hercai dizisinde kargaşaya neden olan sebep neydi? Tartışmaların odağındaki isim Akın Akınözü neden çıldırdı? İşte o haber...

Hercai seti karıştı! Akın Akınözü yardımcı yönetmenin üzerine yürüdü!

Her şey tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberinden sonra oldu. Habere göre atv ekranlarında cuma akşamları seyirciyle buluşan Hercai dizisinin çekimleri tam gaz devam ederken başrol oyuncusu Akın Akınözü'nden hiç beklenmedik bir hareket geldi. Bekletilme nedeniyle sette ortam gerildi ve yardımcı yönetmenle Akın Akınözü arasında sert tartışma yaşandı. Gerilimin büyümesi üzerine Akın Akınözü, yardımcı yönetmenin üzerine yürüdü ve ona tehditler savurdu.

Tüm ekibi tehdit etmiş!

Son zamanlarda gösterdiği performansla dizilerin aranan yüzü olan Akın Akınözü 2 sezondur devam eden Hercai dizisiyle ününü pekiştirdi. Dizide canlandırdığı Miran karakteriyle kariyerindeki yükselişini sürdüren Akınözü sette yardımcı yönetmenin üzerine yürüdü. Sete bir hayli gergin gelen Akın Akınözü rolünden kaynaklana stres nedeniyle karavanına çekildi. Tüm ısrarlara rağmen karavanından çıkmayıp seti bekleten Akınözü’ne yardımcı yönetmen tepki gösterdi. Bunun üzerine iyice sinirlenen Akın Akınözü yardımcı yönetmenin üzerine yürüdü. Yönetmen yardımcısına, ardından da tüm set ekibine tehditler savuran başrol oyuncusunu diğer oyuncular güçlükle yatıştırdı. canlitv olarak Hercai dizisiyle ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Akın Akınözü Kimdir?

1990 Ankara doğumlu Akınözü, Ted Ankara Kolejinde okurken tiyatro ile ilgilendi. Üniversite eğitimi için ABD’ye giden Akınözü Kaliforniya Üniversite’nde eğitimine devam etti. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında oyunculuk üzerine eğitim aldı. Eğitimini tamamlayan başarılı oyuncu 2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım attı. Yayınlandığı dönemde oldukça ses getiren ve kendisinden sonra tarihi dönem dizilerin başlamasına vesile olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayan Akın Akınözü İvan karakteriyle geniş hayran kitlesi kazandı. Arkadaşlar İyidir dizisiyle ekranların aranan yüzü olan Akınözü, son olarak Hercai dizisinde başrol oynamaktadır.

Akın Akınözü’nün rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Hercai (Miran) (TV Dizisi)

2017-2018 – Aslan Ailem (Murat) (TV Dizisi)

2017 – Payitaht Abdülhamid (Ömer) (TV Dizisi)

2016 – Arkadaşlar İyidir (Yunus) (TV Dizisi)

2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem (İvan/Ali) (TV Dizisi)

2014 – Azrail (Sinema Filmi)

18-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar