Hercai son bölüm izle! 15. bölümde neler oldu?

Hercai son bölüm izle! 15. bölümde neler oldu?
Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Hercai son bölümde neler oldu? Hercai 15. bölüm izlemek isteyenler ve Hercai 15. bölümde neler olduğunu merak edenler işte ayrıntılar.

Atv ekranlarının en çok sevilen dizilerinden olan Hercai bu sezona da bomba gibi bir giriş yaptı. Hercai son bölüm izleyiciler tarafından tam not aldı. Cuma akşamı seyirciler ekran başına kilitlendi.  Yaz sezonu boyunca da tekrarları ekrana gelen Hercai Cuma günü 15. Bölümüyle seyirciyle buluştu. Hercai 15. Bölümde neler oldu? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Hercai son bölüm izle!

Hercai son bölümde yani Hercai 15. Bölümde beklenmeyen gelişmeler olduğunu görüyoruz. Azize tam  27 yıldır yeşerttiği intikam planının istediği gibi gittiği anda Hazar’ın kıskançlık planları ile bozulmasını istememektedir. Bunun için yeni planlar yapar.

Diğer tarafta asıl kahramanlarımız Miran ve Reyyan bütün olanları geride bırakıp aşklarını yaşamak için Arslanbey konağına yerleşmeye hazırlanmaktadırlar. Aşkları için mücadeleyi konakta yapacaklardır.  

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ATV’nin en yüksek reyting alan dizilerinden olan Hercai 15. Bölümü izlemek isteyenler buraya! Hercai 15. Son bölüm kesintisiz tek parça olarak nasıl izlenir diye araştırma yapılıyor. Hercai 15. Bölümü kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler için birçok alternatif söz konusu. ATV üzerinden izlenebileceği gibi canlitv izleyicileri de tekrarını rahatlıkla izleyebilirler. Hercai sevenleri için 15. Bölüm hikayesi ve 15. Bölüm izleme rehberi burada…

Hercai son bölümde neler oldu?

Azize Arslanbey’in artık tek hedefi vardır. Miran ve Reyyan aşkını da 27 yıllık intikamına dahil edecektir. Bu hedef için de yeni bir oyun kurarak Reyyan ve Miran’ın Arslanbey konağına geri gelmelerini sağlar. Bütün planlarının doğru olarak işlemesiyle Azize Arslanbey intikam oyununu kazanabilecek midir? Hercai’de en çok darbeyi Miran almaktadır. Miran babaannesi Azize’nin bütün intikam baskılarına karşılık Şadoğlu konağına hesap sormaya gitmez. Çünkü tek aşkı Reyyan’a söz vermiştir.

Miran’ın bu son kararı ve değişimi ile Reyyan da aşkına daha fazla sahip çıkmaya çalışır. Bu intikam oyununu aşabileceklerini düşünmektedir. Hazar ise Reyyan’ın konakta kalmasını kesinlikle istemez. Bunun için de Miran’a yapılan saldırının kaynağını öğrenmek için çalışmaya başlar. Fakat Hazar bir şeyleri hesap etmemiştir. Hazar’ın her adımı ve bilhassa bu hamlesiyle Azize’nin kurduğu yeni intikam planı tehlikeye girer.

05-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler