Hercai yeni sezon ne zaman? Hercai ne zaman başlayacak?

Hercai yeni sezon ne zaman? Hercai ne zaman başlayacak?
Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai ne zaman başlayacak? Sevenlerin merakla beklediği Hercai dizisi yeni bölüm ne zaman?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai ikinci sezonu merakla bekleniyor. İlk bölümünden itibaren büyük bir ilgi ile takip edilen Hercai, yeni bölüm sabırsızlıkla beklenmekte. 2019 sezonunun iddialı projeleri arasında yer alan Hercai, ne zaman başlayacak? Hercai yeni sezon ne zaman? Hercai yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Hercai ne zaman başlıyor? Hercai 13. bölüm fragmanı izle. İşte reyting rekorları kıran Hercai dizisi ile ilgili tüm merak edilenler..

Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Hercai dizisi ilk bölümünden itibaren izleyenlerin ilgi odağı haline gelmişti. İlk olarak 15 Mart 2019 Cuma günü ekranlara merhaba diyen Hercai, 12. yeni bölümü ile sezon finaline girerek bir süre yayın hayatına ara verdi. 13. yeni bölümü ile de ekranlara geri dönmeyi planlayan Hercai, merakla beklenen diziler arasında yer alıyor.

Mia Yapım öncülüğünde ekranlara getirilen Hercai, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer almakta. Yapımcılığını Banu akdeniz'in üstlendiği Hercai dizisinin çekimleri Mardin ilimizin Midyat ilçesinde gerçekleştirilmektedir. Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yer aldığı Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai oyuncu kadrosunda Gülçin Santıroğlu, Serhat Tulumer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar ÖZer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Sadece televizyon ekranlarında değil sosyal medya ve bir çok eleştirmen tarafından söz konusu edilen Hercai dizisi, 2. sezonda da seyircisini memnun edeceğe benziyor. Türk halkı tarafından oldukça ilgi toplayan intikam hikayesini anlatan Hercai, Atv kanalının başarılı projeleri arasına girmeyi başardı. Peki Hercai dizisi yeni sezon ne zaman? Hercai yeni bölüm ne zaman başlayacak? Hercai 13. yeni bölüm fragmanı izle.

Hercai yeni sezon ne zaman? Hercai ne zaman başlayacak?

Haftaiçi her Cuma günü yepyeni bölümleri ile Atv ekranlarında olan Hercai dizisi geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaparak ekranlara kısa süreliğine veda etmişti. Heyecanla yeni bölüm tarihini bekleyen seyirci, Hercai yeni sezon ne zaman? sorusunun cevabını aramaya başladı. Ancak henüz kesin bir tarih belli olmadığı için Hercai yeni bölüm tarihini sizlerle paylaşamıyoruz. Yayınlandığında sizlerle paylşaacağız.

15-06-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar