Hilal Özdemir’den sonra şimdi de Aylin Coşkun feryadı: Param da itibarım da gitti!

Hilal Özdemir’den sonra şimdi de Aylin Coşkun feryadı: Param da itibarım da gitti!
Parasının ve itibarının kaybolduğunu söyleyen Aylin Çoşkun kimden ve neden şikâyetçi oldu? Sosyal medyaya bomba gibi düşen Aylin Coşkun olayı haberimizde.

Ünlüler dünyası şimdi de sanatçıların isyanıyla çalkalanıyor. Birkaç gün önce yaşadıklarına isyan ederek yardım isteğinde bulunan Hilal Özdemir’den sonra bir isyan haberi de Aylin Coşkun’dan geldi. Parasının ve itibarının kaybolduğunu söyleyen Aylin Çoşkun kimden ve neden şikâyetçi oldu? Sosyal medyaya bomba gibi düşen Aylin Coşkun olayı haberimizde.

Hilal Özdemir’den sonra şimdi de Aylin Coşkun feryadı: Param da itibarım da gitti!

Birkaç gün önce yaşadıklarını anlatarak yardım çığlığı atan Hilal Özdemir olayı sosyal medyada infiale yol açmış ve Haluk Levent önderliğinde yardım seferberliği başlatılmıştı. Olayın sıcaklığı henüz geçmedi ki bir feryat haberi de şarkıcı Aylin Coşkun’dan geldi.

Param ve İtibarım kayboldu!

Sabah gazetesinde yayınlanan habere göre; Tevfik Cantemur adlı iş adamı Aylin Coşkun’u mallarını yağmalamakla suçlayarak mahkemeye verdi. Ne yapacağını şaşıran ve itibarsızlaştırılmaya çalışılan Aylin Coşkun, hayranlarından aldığı güçle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Canlitv platformu olarak şarkıcının sözlerini aynen yayınlıyoruz. “Tevfik Cantemur ile aramızda süregelen dostluğa güvenip şirketine ortak oldum. Yaklaşık 18 milyon dolar para yatırdım. Paramı geri vermediği gibi bir de şikâyetçi olarak itibarımı zedeledi.”

Savcılık soruşturma başlattı.

Şarkıcı Aylin Coşkun ile iş adamı Tevfik Cantemur arasında süren davada sıcak bir gelişme yaşandı. Kendisini mallarını yağmalamakla suçlayan Tevfik Cantemur’u dava eden şarkıcı Aylin Coşkun "Paramı geri vermediği gibi bir de şikâyetçi olarak itibarımı zedeledi" diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şimdi herkes nefesini tuttu, davanın seyrini bekliyor. Canlıtv olarak magazin dünyasının nabzını tutmaya ve sıcak gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Aylin Coşkun Kimdir?

1976'da Türk asıllı bir ailenin kızı olarak Almanya'da doğan Aylin Coşkun, İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'ni bitirdi. 1997'de katıldığı güzellik yarışması Miss Globe'da Türkiye Güzeli seçildi. İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapan Aylin Coşkun, bir süre özel bir TV kanalında sunuculuk yaptı Müzik yeteneği keşfedilince Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünde eğitim alarak müzik piyasasına geçiş yaptı. 2000'li yılların başında ilk albümü “Masal”ı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkaran Aylin Coşkun üretken kişiliğiyle bugüne kadar 7 albüm çalışması yaptı. Özellikle “Bu Kaçıncı” parçası ve klip çektiği “Yandım Allah’ım” isimli parçaları ile hayran kitlesini genişleten Aylin Coşkun, Volkan Aslan ile evlidir.

29-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar