Sabahın Sultanı Seda Sayan Yakında Başlıyor

Sabahın Sultanı Seda Sayan Yakında Başlıyor
Star Tv’de bu sezon ekrana gelecek ve sabah kuşağında yayınlanacak Sabahın Sultanı Seda Sayan yayına çıkacağı günü iple çekiyor. Program yakında başlıyor.

Televizyon kanallarında bu sezon rekabet tam gaz ve tüm hızıyla devam edecek ve hatta çok can yakacak, çok erken finaller görecek ve reytinglerde çok şaşırtacak gibi gibi görünüyor. Diziler kadar kuşak programlarında da yaşanan rekabet bu sezona damga vuracak konulardan biri. Televizyon dünyasının önde gelen isimlerinden başarılı sunucu ve şarkıcı, yılların tecrübesi Seda Sayan’da bu rekabete dahil oldu ve daha şimdiden büyük bir beklentinin içinde. Sabahın Sultanı Seda Sayan adını taşıyan ve hafta içi ger gün sabahları ekrana gelecek olan program Star Tv’de seyirciyle buluşacak. Kanalın en önemli yapımlarından olması beklenen ve reytinglerde kanalın ümidi olan program aynı zamanda büyük bir tartışmanın da sonunda ekrana geliyor. Fragmanı yayınlanmaya başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın yakında ekrana geleceği öğrenildi.

Star Tv’nin Yeni Yüzü Oluyor

Star Tv ekranlarında sabah kuşağında ekrana gelece olan ve halen hazırlıkları süren Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın tanıtım fragmanları yayınlanmaya aşlandı. Bebeleri pistten alalım mekanın sahibi geliyor sloganıyla duyurulan fragman şimdiden seyirciyi meraklandırmayı başardı. Usta ve başarılı sunucu Seda Sayan tarafından sunulacak olan program Star Tv’nin de yeni yayın döneminde en büyük kozlarından biri olacak. Kanalın sabah kuşağı reytinglerini yükseltmesi beklenen ve büyük ümitlerle yayına hazırlanan program aynı zamanda Star Tv’nin gün içinin de yeni yüzü olacak gibi görünüyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının Ağustos ayı içinde yayına başlaması ve seyirciyle buluşması bekleniyor.

Anlaşma Olay Olmuştu

Seda Sayan’ın sunumuyla ekrana gelecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı geçen sezon Star Tv ekranlarında yayınlanan Demet Akalın ve Alişan’la Sabah Sabah programının yerine yayına kondu. Geçen sezon sonlarına doğru Demet Akalın ve Alişan’ın anlaşmaları bittiği için bu program yayından kaldırılmış ve yerine de Seda Sayan’la anlaşılmıştı. Bunun üzerine Demet Akalın ile Seda Sayan arasında sosyal medya üzerinden söz kavgası başlamış ve taraflar birbirine yüklenmişlerdi. Demet Akalın Seda Sayan’ı ekmeğiyle oynamakla suçlarken Seda Sayan bu programın anlaşmasının bittiği için kendisiyle anlaşıldığını iddia etmişti.

17-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar