İkbal Gürpınar yoğun bakım günlerini anlattı: Dayanılacak gibi değil!

İkbal Gürpınar yoğun bakım günlerini anlattı: Dayanılacak gibi değil!
Ünlü sunucu İkbal Gürpınar koronavirüse yakalandığı için yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Yoğun bakım sürecini atlatan İkbal Gürpınar, o günleri anlattı!

Ünlü sunucu ve programcı İkbal Gürpınar, Covid- 19 salgınına yakalanmıştı. Gürpınar, hayatında büyük etkiler bırakan koronavirüs hakkında sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. İkbal Gürpınar yakalandığı hastalık sebebiyle yoğun bakımdaydı ve halen tedavi süreci devam ediyor. İkbal Gürpınar, koronavirüs salgınının ciddiyeti hakkında yaptığı açıklamada, "İnanın öyle bir an geliyor ki ölümü istiyorsunuz, dayanılacak gibi değil" dedi.

Gürpınar: Nefes almak ne büyük bir nimet

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın babası, eniştesi ve annesini de koronavirüs sebebiyle vefat etti. Kendisinin de hastanede tedavi sürecinin devam ettiğini belirten Gürpınar, duygularını ve hastalıkla ilgili tecrübelerini takipçileriyle paylaştı. Gürpınar, "Size anlatacak o kadar çok şey birikti ki... Şükürler olsun Rabbime kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar kıymetli.... Ve ne kadar da boş. Hasta yatağınızda ANNENİZ ölüyor, cenazesine bile katılamıyorsunuz. Nefes almak ne büyük bir nimet. 1 Bardak çay ve ve pilav... Sağımdan soluma dönebilmek... Konuşmak yasak hala, ciğerlerimi yormamak için" açıklamasında bulundu.

İkbal Gürpınar'dan Sağlık Bakanı'na çağrı!

Büyük acılar yaşayan Gürpınar hastanede  yaşadığı süreci de sosyal medya hesabından paylaştı. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Gürpınar sağlık çalışanlarının yoğun bakımda gösterdikleri fedakarlıkları da anlattı. Gürpınar, yoğun bakım hemşirelerinin yaptıklarına dikkat çekti. Gürpınar, "Yoğunbakımda o hummalı çalışmayı, o fedakârlığı gördüm ya... Ömrümün geri kalanını Doktor ve Hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim İnşaallah. Yoğunbakım hemşiresi bulmak çok zorlaşmış. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin. Sayın Bakanım, Fahrettin Koca… Size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Olağanüstü bir organizasyon bu. Canla başla çalışıyor herkes. Allah Devletimizi daim kılsın. Sizden ricam YOĞUNBAKIM HEMŞİRELERİNİN durumlarını düzeltmeniz. İnanın evladımız yapmaz onların bize fedakarlıklarını. Yanımdaki hasta sürekli kolunu oynattığı için kan -ter içinde yeni damar arayışları, altımızı tiksinmeden temizlemeleri... Hangi birini anlatayım? Taburcu olunca yayın yapar uzun uzun anlatırım inşaallah" ifadelerini kullandı.

Çektiğim acıları bilseniz adım atmazdınız dışarıya

Covid- 19 salgınından aile fertlerini kaybeden İkbal Gürpınar, takipçilerine tavsiyelerde bulundu. Gürpınar, "LÜTFEN MECBUR OLMADIKÇA SOKAĞA ÇIKMAYIN. Çift maske ve eldiven, mesafe! Çektiğim acıları bilseniz adım atmazdınız dışarıya. İnanın öyle bir an geliyor ki ölümü istiyorsunuz, dayanılacak gibi değil. Sizi seviyorum" paylaşımında bulundu.

10-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar