İlker Kaleli Yeni Sezonda BBC One'da!

İlker Kaleli Yeni Sezonda BBC One'da!
Kanal D dizisi Poyraz Karayel ile yıldızı parlayan İlker Kaleli BBC One yapımı olacak olan The Serpent'te rol alacak. The Serpenk konusu nedir?

Kanal D dizisi Poyraz Karayel ile seyircinin gönlünde taht kuran İlker Kaleli sınırları aşıyor. Beğenilen oyuncu Londra’da boy gösterecek. BBC yapımı olan Serpent dizisinde rol alacak olan sanatçı acaba nasıl bir karakteri oynayacak? Dizi hangi kanallarda yayınlanacak? Türkiye’den izlenebilecek mi? Kanal D ile yıldızı parlayan İlker Kaleli'yi ekranlara döndüren bu dizinin bütün ayrıntılar haberimizde... 

İlker Ayrık BBC One kanalı için Hippi olacak

BBC dünya çapında yayın yapan bir kanal ve İlker Kaleli’nin rol alacağı Serpent dizisi BBC One’de yayınlanacak. Kaleli bu rolüyle bir hippiyi canlandıracak. Dizi BBC One’ın yanı sıra Netflix’te de izleyiciyle buluşacak.  

BBC’nin yapımcılığını üstlendiği The Serpent dizisi oldukça farklı bir hikayeye sahip. The Serpent’in yönetmenliğini ise tanıdık bir isim üstleniyor. House of Cards dizisinin yönetmenliğini de yapan Tom Shankland The Serpent’in yönetmen koltuğunda… İlker Kaleli yapımcılarla anlaşma yapmak üzere önümüzdeki günlerde Londra’ya gidecek. Anlaşmanın bittiği sadece imzaya kaldığını da belirtelim.

The Serpent’in konusu nedir?

The Serpent gerçek bir hikâyeden televizyona aktarılıyor. Hindistanlı ünlü seri katil Charles Sobhraj’ın oldukça garip ve ilginç hayat hikayesi The Serpent ile ekranlara gelecek. Charles Sobhraj’ın 1970’lerde Hindistan, Tayland ve Nepal’deki 20 batılı gezgin genci öldürdüğü biliniyor. Bu 20 batılı gencin cinayet dosyaları hala açık ve çözülememiş durumda. Bütün bu maktullerin baş şüphelisi ise Charles Sobhraj. The Serpent bu ana konu üzerine kurulmuş heyecan veren bir dizi olacak gibi duruyor. Merak, heyecan ve korku The Serpent üzerinden izleyicilere ulaşacak.

Charles Sobhraj kimdir?

Onun meşhur bir adı var “bikini killer” yani turist avcısı. Güneydoğu Asya’nın Hippi yolculuğu boyunca batılı turistleri öldüren bir Fransız katil ve aynı zamanda bir dolandırıcı da... Hindistan kökenli olduğu bilinir. Bu öldürdüğü kişiler arasında bir de Türk olduğu söyleniyor. İlker Kaleli’nin bu Türk’ü canlandırması bekleniyor.

The Serpent’i nasıl izleyebiliriz?

Diziyi Türkiye’de de izleyebileceğiz. İngiltere’de BBC One kanalında yayınlanacak olan The Serpent diğer ülkelerde ise Netflix üzerinden izlenebilecek. Dizinin cast çalışmaları neredeyse tamamlandı. Eylül’de motor demesi bekleniyor. Kaç bölüm kaç sezon olacağı bilinmese de her maktul için bir bölüm olsa 20 bölümden aşağı olmaz gibi geliyor. The Serpent’in ilk çekimleri Tayland’da yapılacak.

27-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar