Irmak Ünal Hastaneye Kaldırıldı!

Irmak Ünal Hastaneye Kaldırıldı!
Ünlü oyuncu Irmak Ünal koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Pek çok yapımda rol alan ünlü ismin ateşinin düşmemesi sebebiyle hastaneye yatırıldığı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Cihan Ünal’ın kızı olan Irmak Ünal koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Babası gibi oyuncu olan ve Irmak Ünal geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak koronavirüse yakalandığını ve evde karantinada olduğunu tedavisine ise başlandığını belirtmişti. Ancak aradan geçen zaman içinde hastalığında bir iyileşme belirtisi görünmeyen üstelik ateşi düşmeyen Irmak Ünal’ın yapılan yeni tetkiklerinin ardından hastaneye yatırılmasına karar verildiği öğrenildi. Okulların açılmasıyla birlikte İstanbul’a dönen ve geçtiğimiz günlerde bir arkadaşından dolayı koronavirüsün kendisine de bulaştığını belirten Irmak Ünal’ın tedavisine başlandı. İşte haberin detayları!

Hastaneye Kaldırıldı!

Oyuncu Cihan Ünal’ın kızı olan ve kendisi de oyuncu olan Irmak Ünal koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Daha önce sosyal medya hesabından koronavirüs olduğunu duyuran Ünal son paylaşımında hastaneye kaldırıldığını belirtti. Irmak Ünal paylaşımında “boğuşuyorum diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum. Bütün yazı çok dikkatli geçirdim. Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul’a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Herkes farklı geçiriyor. Ancak uluslar arası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor. Ben bu tarz bir hataya kurban gittim. Bunu bilseydim o kişiyle vakit geçirmezdim. Çünkü benim kendimce kurallarım var. Annem ve üvey babam kronik hasta çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Kimsenin seyahati beni ilgilendirmiyor ama seyahat sonrası karantinanız beni ilgilendiriyor” ifadelerine yer verdi.

Irmak Ünal Kimdir?

15 Şubat 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelen Irmak Ünal ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından radyoculuğa başladı ve pek çok radyoda programlar hazırladı. Daha sonra oyunculuk yapmaya karar veren ünlü isim bu doğrultuda dersler aldı ve ardından tiyatro ve dizilerde rol almaya başladı. Irmak Ünal film ve dizi dünyasında pek çok yapımda rol aldı. Bunlar arasında Çığlık Çığlığa Bir Sevda,Sizi Seviyorum, Aşk Üçgeni, Kötüler Konağı, Ayakta Kal, El Gibi, Arka Sokaklar, Ah İstanbul, Acı hayat,Nehir, Haziran gecesi ve Kampüsistan gibi yapımlar yer alıyor. Irmak Ünal’a geçmiş olsun diyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

04-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar