Jet Sosyete Bitti mi? Gürse Birsel’den Dizi Açıklaması!

Jet Sosyete Bitti mi? Gürse Birsel’den Dizi Açıklaması!
Tv 8'de yayınlanan komedi dizisi Jet Sosyete Bitti mi? Dizi yeni sezonda hangi kanalda ekranlara gelecek? Dizinin yazarı Gürsel Birsel Açıkladı! İşte detaylar!

Tv 8’de yayınlanan ve ekran başında eğlenceli vakit geçirmek ve günlük hayatın yorgunluğunu, stresini atmak isteyenlerin favori dizisi Jet Sosyete; konuk oyuncuları, eğlence dolu sahneleri, gülmekten kırıp geçiren esprili dili ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Ancak reytinglerde yaşanılan hayal kırıklığı dizinin ilk gününü değiştirtti, ancak bu da çözüm olmadı ve Jet Sosyete 39. Bölümle final yaptı. Dizinin senaristi Gürse Birsel’in açıklaması tam da bu final gününden sonra geldi. Canlıtv takipçileri için detayları araştırdık.

Jet Sosyete Devam Edecek mi?

Tv 8’de yayınlanan ve Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı Jet Sosyete dizisi, 2 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan 39. son bölümüyle sezon finali yaptı. TV8 ekranlarına veda eden Jet Sosyete dizisi için Gülse Birsel’den flaş bir açıklama geldi. TV8 ekranlarında ikinci sezonuyla yayınlanan Jet Sosyete dizisi 39. bölümüyle sezon finali yaptı. Şarkıcı Nilüfer’in de konuk oyuncu olarak rol aldığı Jet Sosyete’nin final bölümünde sürprizler yaşandı. Dizinin senaristi ve başrol oyuncularından Gülse Birsel ise final bölümünün yayınlandığı sıralarda sosyal medya hesabından açıklama yaptı. ‘Jet Sosyete bitti mi?’ sorusunu yanıtlayan Birsel, “Jet Sosyete ‘final’ yazdığı için hüzün, acı, isyan duygularıyla dolu tweet'ler var. Panik yok, dizi bitmiyor. Tv8'deki final bu. Yeni sezonda başka adreste devam. Adres kablolu yayından seyredilen bir TV kanalı değil. Yakında öğreneceksiniz” notunu paylaştı. Bu açıklamayla Jet Sosyete için yeni bir serüven başlamış oldu. Seyirci şimdi sevilen ve eğlenceli dizinin hangi kanalda yayınlanacağını merak etmeye başladı.

 Gürse Birsel Kimdir?

11 Mart 1971 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gülse Birsel lise eğitimini Beyoğlu Anadolu Lisesi‘nde üniversite eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü‘nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini sürdürürken gazeteciliğe merak sarmış ve Aktüel dergisinde muhabir olarak çalışmıştır. 1994 yılında New York, Colombia Üniversitesi‘nde master yapan Birsel 1996 yılında Türkiye’ye dönmüştür.

Atv ekranlarında yayınlanan g.a.g.‘ın metin yazarlığı ve sunuculuğunu yapan Gülse Birsel Aralık 2001 yılında Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2003 yılında “Gayet Ciddiyim” 2004 yılında “Hala Ciddiyim!” adlı iki kitap çıkarmıştır. ATV’de yayınlanan ve kısa sürede fenomen olan “Avrupa Yakası” dizisinin senaristliği yapan Gülse Birsel ayrıca oyuncu kadrosunda yer almıştır. Birçok dizi ve film projelerinde yer alan Gülse Birsel gazetelerde yazarlık da yapmıştır.

 

03-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar