Jet Sosyete Dizisi Neden Yok Yayından mı Kaldırıldı?

Jet Sosyete Dizisi Neden Yok Yayından mı Kaldırıldı?
Tv 8'in başarılı yapımlarından Jet Sosyete yayından mı kaldırıldı? Dizi 4 Nisan Perşembe günü yayınlanacak mı? Jet Sosyete ile ilgili bütün gelişmeler haberimizde!

Tv 8’in başarılı yapımlarından seyirciyi rahatlatan, eğlendiren, komedi türündeki dizisi Jet Sosyete yayın günü olan Pazar gününde artık yayınlanmayacak. Beşiktaş Kültür Merkezi tarafından yapılan Jet Sosyete’nin yapımcılığını Necati Akpınar, yönetmenliğini ise Hakan Algül yapıyor. Gürse Birsel tarafından kaleme alınan Jet sosyete ekran başında keyifli vakit geçirmek isteyen ve stresten uzak durmak isteyenler için favori bir yapım konumunda. Başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı diziye 20. Bölümden itibaren başarılı sanatçı ve oyuncu Can Bonomo’da katılmıştı.

Jet Sosyete 4 Nisan Perşembe Günü Yayınlanacak mı?

2.Sezonunu yaşayan ve 21. Bölümde olan Jet sosyete Tv 8 ekranlarında Pazar günleri yayınlanıyordu. Ancak dizi daha sonra Perşembe gününe alınmıştı. Eğlenceli, keyifli, esprili diliyle seyirciyi ekran başına kilitleyen Jet Sosyete’nin 21. Bölümünün fragmanının henüz yayınlanmamış olması diziyle ilgili acaba yayından mı kaldırıldı sorusunu gündeme getirdi. Dizinin 20. Bölümünde konuk oyuncu olarak Can Bonomo oynamış ve seyirci bu bölümü ilgiyle ve beğeniyle takip etmişti. Ancak şu ana kadar 21. Bölüm fragmanının yayınlanmamış olması seyircinin kafasını karıştırdı. Seyirci eğlenceli yapımın yayıncı kanal Tv 8 tarafından yayından mı kaldırıldığını sorgulamaya başladı. Yapımcı ve Tv 8 tarafından henüz bir açıklama yapılmamış olmasına karşın dizinin Tv 8’in Perşembe gününün yayın akışında olduğu görülüyor. Bu durumda dizinin Perşembe günü ekranlara geleceği ancak 21. Bölüm fragmanının henüz hazırlanamadığı anlaşılıyor. Eğlenceli ve esprili diliyle seyirciyi kendisine hayran bırakan Jet Sosyete’nin fragmanının yayınlanması durumunda canlıtv’nin takipçilerini bilgilendireceğini şimdiden belirtelim. Dizinin fragmanının bir an önce hazırlanıp yayına vermesini ve merakla bekleyen seyircinin rahatlatılmasını Jet Sosyete yapım ekibine hatırlatalım.

Jet Sosyete 20. Bölümde Neler Olmuştu?

Gizem’in yeni projesi bu sefer sağlıklı ve doğal beslenme üzerinedir. Tony ile birlikte Yuccha’nın yerine sağlıklı yemekler servis eden, ‘My Avocado’ adlı bir kafe açarlar. Mekan, birden çok popüler olur ama Tony’nin gündüzleri işe gitmek zorunda olması yüzünden bütün yük Gizem’e kalır. Gizem, bu çalışma temposuyla baş etmekte zorlanır ve şaşırtıcı çareler arar. Ek gelir peşindeki Safiye ve Yaşar bir tesadüf sonucu evlerinin bodrum katını Can Bonomo ve grubuna prova mekanı olarak kiralar fakat Can Bonomo’nun ne kadar ünlü olduğundan habersizlerdir. Gerçeği öğrenince sevilen müzisyeni Safiye’nin Elazığ’dan gelen kuzeni Alican olarak tanıtırlar. Can Bonomo da onlarla işbirliği yapar ama bu sonsuza kadar sürmez. 

02-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar