Jet Sosyete'de hangi karakterler devam edecek?

Jet Sosyete'de hangi karakterler devam edecek?
Gülse Birsel'in eşsiz kaleminden dökülen Jet Sosyete yeni sezon için tüm hazırlıklarını neredeyse tamamladı. Peki yeni sezonda hangi karakterler rol alacak?

Başarılı ve güzel yazar Gülse Birsel her zaman olduğu gibi bu dizisi ile de izleyicinin kalbini kazanmıştı. İlk sezon Star Tv ekranlarında, ikinci sezon TV8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisi bu sezon bomba bir değişiklik yaptı. Bakalım Jet Sosyete dizisi bu sezon nasıl bir performans sergileyecek? Jet Sosyete dizisinin yeni sezonununda hangi oyuncular devam edecek? Hangi oyuncular diziden ayrıldı? Jet Sosyete'de hangi karakterler devam edecek?

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği Jet Sosyete dizisi yeni sezonunda TV8 ekranlarında değil, digital platformda izleyicisi ile buluşacak. Yeni sezonunda internet dünyasının en çok izlenen kanallarından olan Puhu Tv'ye transfer oldu. Dizinin platformunun değişmesi ile izleyicinin aklında yeni sezonda hangi oyuncular devam edecek? sorusu canlandı. Gülse Birsel'in kaleme aldığı komedi dizisi artık 50 dakika olarak izleyici karşısına çıkacak.  Fi, Şahsiyet, Dip gibi dizileri bünyesinde barındıran PuhuTv şimdide Jet Sosyete dizisini bünyesine dahil ediyor. Sevilen dizi artık dijital platformun en çok sevilen ve izlenen kanalı Puhu Tv'de yayınlanacak. Her hafta 1 bölümü yayınlanacak dizinin kadrosuna her hafta farklı farklı süpriz isimler katılarak diziye renk katacak. Peki diziden ayrılan isimler hangileri oldu? Yeni sezonda hangi oyuncuyu dizinin kadrosunda göremeyeceğiz? İşte Jet Sosyete'nin yeni sezon kadrosu..

Jet Sosyete'de hangi karakterler devam edecek?

Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren, Ayşenil Şamlıoğlu, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin yine kahkaha tufan dizi Jet Sosyete'deki yerini aldı. Dizinin en sevilen ve en çok güldüren isimlerinden olan Çağlar Çorumlu'nun bu kadroda yer almadığı izleyicinin gözünden kaçmadı. Güldür Güldür Show'a geri dönen Çağlar Çorumlu, şu sıralar Star'da yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol alan Aslı Bekiroğlu ve Bartu Küçükçağlayan, başından beri yer aldıkları Jet Sosyete dizisinin puhutv'de yayınlanacak yeni sezonunda yer almayacaklar. Bu önemli 3 karakterin dizide yer almıyor olması izlenme oranlarını nasıl etkileyecek? Jet Sosyete dizisi artık her hafta yepyeni 50 dakikalık bölümleri ile Puhu Tv'de olacak

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler