Jet Sosyete'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı

Jet Sosyete'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı
Ekranların sevilen dizisi Jet Sosyete'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Çukur dizisi göndermeli fragman oldukça ilgi gördü.

Sevilen dizi Jet Sosyete, artık televizyon ekranlarında yayınlanmasa da yeni sezon fragmanıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gülse Birse'nin başrollerde oynadığı aynı zamanda senaryosu yazdığı  Jet Sosyete dizisi yeni sezonda Puhu TV'de yayınlanacak. Ekim ayında yeni bölümlerinin yayınlanacağı dizinin fragmanında Çukur dizisinde yer alan sahnelere benzer sahneler görüldü. Fragmanın Çukur dizisi göndermeli olması izleyicilerin dikkatini çekerken yeni sezonun ilk bölümü hakkında da merak uyandırdı.

Çukur dizisi göndermeli fragman

Jet Sosyete, yeni sezon fragmanı yayınlanmasının ardından günün en çok konuşulanlarından biri oldu. Jet Sosyete oyuncularının fragmanda silahlı çatışmaya girmesi ve hastane sahneleri, dizinin sezona farklı bir giriş yapacağı hakkında bilgi veriyor. Çukur dizisini eleştirel bir tarzda ele alan fragman, yeni sezonda başka diziler için de benzer sahnelerin olup olmayacağı konusunda akıllara sorular getirdi.  Öte yandan yayınlanan fragmanda dizinin ekim ayında başlayacağı belirtilirken günü hakkında bilgi verilmedi.

Yurtdışındaki seyirciler Jet Sosyete’siz kalmayacak!

Dizinin senaryosunu yazan ve başrol olarak güçlü bir performans sergileyen Gülse Birse yeni fragmanını yayınladığı İnstagram hesabından "Allahım neler oluyorrr?! Jet Sosyete Ekim'de yeni bölümleriyle sadece puhutv.com'da! (Not: Puhu tv ücretsiz bir internet kanalıdır. Not 2: Yurtdışındaki seyirciler Jet Sosyete’siz kalmayacak, onların da seyredebilmesi için bir formül bulacağız.)" notunu baylaşarak dizinin yeni platformu hakkında da takipçilerine bilgi verdi. İlk sezonda Star TV'de yayınlanan Jet Sosyete dizisi, daha sonra TV8 ekranlarında seyirciyle buluşmuştu.

O oyuncular dizide olmayacak

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği sevilen dizi Jet Sosyete'nin önce final yapacağı belirtilmişti fakat daha sonra dizinin farklı bir platform olan Puhu TV'de yayınlanacağı ve 50-60 dakika olacağı açıklanmıştı. Eğlenceli dizinin oyuncu kadrosunu yeni sezonda Gülse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ayşenil Şamlıoğlu, Enis Arıkan, Ecem Uzun ve Emre Taştekin gibi isimler oluşturuyor. Jet Sosyete'nin üçüncü sezonu yayınlanmaya başlarken dizideki bazı karakterlerin de artık olmayacağı ortaya çıktı. Yaşar karakterini canlandıran Çağlar Çorumlu, Gündüz karakterini canlandıran Bartu Küçükçağlayan ve Nazlı karakterini canlandıran Nursena Yılmaz'ın yeni sezonda dizide olmayacağı öğrenildi.

24-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar