Kadın dizisi Gülten (Nihal Menzil) kimdir?

Kadın dizisi Gülten (Nihal Menzil) kimdir?
FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinde yeni bir isim katıldı. Nihal Menzil diziye dahil oldu. Kadın dizisi Gülten (Nihal Menzil) kimdir?

Özge Özpiriçci, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya gibi isimlerin rol aldığı Kadın dizisine yeni bir isim katıldı. Nihal Menzil, Kadın dizisine katılan son isim oldu. Kendisini dizide Gülten karakteriyle izleyeceğiz. Kadın dizisi Gülten (Nihal Menzil) kimdir?

Nihal Menzil'in canlandıracağı Gülten karakteri, Ceyda ve Emre'nin çocuklarının bakıcısı olacak. Nihal Menzil, önümüzdeki bölümde FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinde ilk kez boy gösterecek.

Kadın dizisi Gülten (Nihal Menzil) kimdir?

13 Aralık 1962 tarihinde dünyaya geldi. Evliliklerinin 2. yılı sona ermeden şanssız bir şekilde eşini kaybetti. Bu kaybı yaşadığı sırada lise öğrencisi olduğu için erkenden hayata atılmak zorunda kaldı. Yaşadığı kaybın ardından tezgahtarlık, anketörlük, kitap pazarlama, radyo programcılığı, haber spikerliği ve vokalistlik gibi pek çok mesleği yapmıştır. Oyunculuğa başlaması ise çok ilginç bir şekilde olmuştur. Sigorta poliçesi satmak için bir ajansa giden Nihal Menzil bir anda kendini bir programın suncusu olarak bulur. Ajans,  Sıcağı Sıcağına programını sunacak kişiyle irtibar kuramamaktadır. O esnada orada bulunan Nihal Menzil, sunucuya benzediği için programı sunması ona teklif edilir. O program ile başlayan oyunculuk kariyeri İkinci Bahar dizisiyle devam etti. Asmalı Konak'tan itibaren tanıdık simalardan biri oldu.

Nihal Menzil'in rol aldığı diziler

Nihal Menzil'in kariyerine gelin yakından bakalım. Nihal Menzil, Gözlerinde Son Gece, Çılgın Bediş, Dostlar Pasajı, Ayrı Dünyalar, İkinci Bahar, Dikkat Bebek Var, Evdeki Yabancı, Üvey Baba, Bizim Aile, Vay Anam Vay, Asmalı Konak, Belalım Benim, Sırlar Dünyası, Asmalı Konak - Hayat, Büyük Buluşma, Gece Yürüyüşü, Haziran Gecesi, Çemberimde Gül Oya, Güz Yangını, Doktorlar, Ezo Gelin, Kaybolan Yıllar, Sınav, Yaprak Dökümü, Aşk Kapıyı Çalınca, Hicran Sokağı, Kavak Yelleri, Tek Türkiye, Canım Ailem, Goncakaranfil, Yol Arkadaşım, 7 Kocalı Hürmüz, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Kırık Kalpler, Lale Devri, Makber, Yer Gök Aşk, Dedektif Memoli, Eynihal, Kayıp Aranıyor, Düşman Kardeşler, Aşk Emek İster, Kaçak, Küçük Kıyamet, O Hayat Benim, Fi, Ver Elini Aşk dizilerinde rol aldı.

24-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler