Kadın dizisi Raif (Sinan Helvacı) kimdir?

Kadın dizisi Raif (Sinan Helvacı) kimdir?
Fox TV kanalında yayınlanan Kadın dizisi 3.sezonuyla ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Yeni oyuncuların katıldığı Med Yapım imzalı dizide Raif karakterini kim canlandıracak?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol ve Seray Kaya gibi başarılı oyuncuların bulunduğu Kadın dizisi duygu yüklü sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Etkileyici konusu ve gerek tecrübeli gerek çocuk oyuncu kadrosuyla seyircinin beğenisini kazanan yapım 3.sezon yeni bölümleriyle Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Başrol oyuncusu Bennu Yıldırımlar'ın diziye veda etmesi üzerine ünlü oyuncu Hümeyra dizi kadrosuna dahil olurken diziye bir başka isim daha katılacak. Kadın dizisine Raif karakteriyle katılacak Sinan Helvacı'yı ve karakterini yakından tanıyalım.

KADIN DİZİSİ RAİF KİMDİR?

Diziye veda eden karakterler olduğu gibi yeni karakterlerin de katıldığı Kadın dizisinde bu sezon tekerlekli sandalyeye mahkum kalmış bir genç olan Raif'i de izleyeceğiz. Genç oyuncu Sinan Helvacı'nın hayat vereceği Raif kendisine uygun görülmüş tüm bakıcıları reddeden engelli ve asabi bir karakter olacak. 

SİNAN HELVACI KİMDİR?

Sinan Helvacı 8 Ekim 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk televizyon deneyimini bir döneme damga vuran Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde yer alarak yaşamıştır. Tiyatroya başlaması ise 2010 yılında Saint Joseph lisesinde okurken birtakım tiyatro oyunlarına kareografi hazırlayarak olmuştur. 2011 yılında tiyatroya olan merakını lisans eğitimine dökmek için Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvar'ında Tiyatro bölümüne başlamıştır. Fakat burada gördüğü eğitimini yarıda bırakmış ve Fransa'ya giderek Sorbonne Üniversitesinde Tiyatro Cours Florent'i bitirmiştir. 2016 yılında yüksek lisans yapan oyuncu eğitimi sırasında The Bridge, Steps ve There are walls between us gibi filmlerde yer almıştır. 2017 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Kantsaywhere filmi Rhodes İsland Film Festival'inde ilk gösterimini yapmıştır. Son olarak 2019 yapımı Kapı filminde Kadir İnanır ve Vahide Perçin gibi başarılı oyuncularla oynayan Helvacı şimdi ise Kadın dizisinde Raif karakterine hayat verecektir.

09-10-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar