Kadın dizisinin veda videosunda ve veda yemeğinde Özge Özpirinçci neden yoktu?

Kadın dizisinin veda videosunda ve veda yemeğinde Özge Özpirinçci neden yoktu?
Uzun ve başarılı bir yayın döneminin ardından ekranlara veda eden Kadın dizisinin veda yemeğine Özge Özpirinçci katılmadı. İşte geceye damga vuran olay!

Ekranların en iddialı dizilerinden biri olan ve 3 sezon başarılı bir şekilde devam eden Kadın dizisisi ekranlara veda etti. Kadın ekibinin veda yemeğinde ise en çok konuşulan dizinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci'nin neden yemeğe katılmadığı oldu. Fox Tv'nin en başarılı yapımlarından biri olan Kadın 80. bölümüyle sona erdi. Bir süredir başrol oyuncusu Özge Özpirinçci'nin artık dizide yer almak istemediği konuşuluyordu. Özpirinçci'nin veda yemeğine katılmaması da bu bilgi ekseninde yorumlara sebep olurken, Özpirinçci'nin hasta olduğu için yemeğe katılmayacağını belirttiği öğrenildi.

Özge Özpirinçci tatile çıktı

Sevilen dizinin tüm ekibi yemeğe katılırken başrol oyuncusu Özpirinçci'nin katılmaması ekip içerisinde de tepkilere neden oldu. Kadın dizisi ekibi geçen akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe dizinin eski oyuncularından Ahu Yağtu da katıldı. Tüm ekibin bir arada olduğu yemeğe Özge Özpirinçci'nin hasta olduğu için katılmadığı bilgisi verildi. Özge Özpirinçci ise daha önceden planladığı tatili için yurtdışına çıktı. Veda yemeğinin Özge Özpirinçci yurtdışı tatili sebebiyle erkene alındığı ve yine de yemeğe katılmaması ise ekip arkadaşları tarafından tepkiyle karşılandı.

Kadın 80 bölüm yayınlandı

Medyapım tarafından çekilen ve Fox Tv'de 80 bölüm yayınlanan Kadın dizisi 28 Ocak Salı günü sona erdi. Başrollerinde Caner Cindoruk, Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Ali Semi, Kübra Süzgün, Ayça Erturan, Seray Kaya gibi isimlerin yer aldığı dizi oldukça sevilen ve akıllarda kalan diziler arasında yerini aldı. Ekibin sevilen oyuncularının bazıları yeni projelerle karşımıza çıkarken, diğer oyuncular ise gelen teklifleri değerlendiriyor. Dizinin son bölümünde ise dizinin kötü karakteri Şirin'in tüm oyunları ortaya çıkar ve artık onun için hesap vakti gelmiştir. Ekibin veda yemeğinde bir araya gelmesi ekibin mutlu bir şekilde ayrılmasına vesile olurken, Özge Özpirinçci'nin yemeğe katılmaması ise magazin dünyasının en çok konuşulan konuları arasına girdi.

31-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar