Kalk Gidelim 103. bölüm izle

Kalk Gidelim 103. bölüm izle
Kalk Gidelim 103. bölüm izle! 4 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelen Kalk Gidelim 103. bölüm tek parça ve hd olarak izleyin.

Kalk Gidelim 103. bölüm izle! Staff Film tarafından yapımı üstlenilen ve TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşan Kalk Gidelim dizisi 103. bölüm ile ekrana geldi. 4 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümünde Mustafa Ali, Nurcan tarafından terk edilecek mi? Bir anda ortaya çıkan gizemli yabancı kadın iddialarıyla Seyfettin'i bir hayli terletecek. Sevda, Seyfettin ile ilgili söylenen şeylere nasıl bir tepki verecek? Kendilerini bir anda soygunun içerisinde bulan Şakir ve Ercan, bu durumdan nasıl kurtulacak?

Kalk Gidelim 103. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, İlayda Aydın, Onur Seyit Yaran, Ece Aydemir, Andrey Stan, Alican Okumuş, Can Kıran ve Hayrettin Karaoğuz gibi isimlerin yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin 4 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelen 103. bölümü yine izleyicilerine eğlenceli anlar yaşattı. Kalk Gidelim dizisini kaçıran izleyiciler nereden izleyebileceğini merak ediyor. Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümleri televizyonda yayınlandıktan sonra trtizle.com adresinden de izlenebiliyor. Yeni bölümü izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Kalk Gidelim dizisi 103. bölümde yaşanacaklar

Mustafa Ali, Nurcan'dan her şeyi saklamayı devam etmektedir ancak yalanları artık ortaya çıkmaya çok yakındır. Meryem, Nurcan'a her şeyi anlatır. Nurcan ise kendisinden saklanan şeylerden dolayı çok kırılır. Bu yaşananlardan sonra Mustafa Ali ve ailesini terk ederek İstanbul'un yolunu tutmak ister. Sümbül adında bir kadının çıkagelmesi ise ailenin diline düşer. Kadın, Seyfettin ile bir geçmişleri olduğunu ve Seyfettin'in bunu herkesten sakladığını söyler. Seyfettin, gelen kadını tanımadığını söylese de bir türlü kimseyi inandıramaz. Sümbül, yıllar önce çekilen bir fotoğraf gösterir. Seyfettin ne söylerse söylesin tüm işaretler söylediklerinin tersini göstermektedir. Sevda ise büyük bir kıskançlık krizine girer. Seyfettin ve Sevda arasında tartışma yaşamasına neden olur. Dudu'nun ardından Meryem de hamiledir. Meryem, müjdeli haberi Ercan'a verir. Ercan ve Şakir, eşlerinin aşerdiği ve ısrarla istediği ender bulunan bir meyveyi ararlar. İşin sonunda bir şekilde kendilerini bir soygunun içerisinde bulurlar.

04-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler