Kalk Gidelim 109. bölüm izle

Kalk Gidelim 109. bölüm izle
Kalk Gidelim 109. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim'in 4 Temmuz Cumartesi yayınlanan bölümünü bu adres üzerinden izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim 109. bölüm izle! TRT 1 dizisi Kalk Gidelim'in 109. bölümü 4 Temmuz Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluştu. Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Erkan Sever ve Mehtap Bayri gibi isimlerin rol aldığı Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Kalk Gidelim 109. bölüm izle

Kalk Gidelim izleyicileri dizinin yeni bölümlerini kahkahalarla izliyor. Yüzbinlerce kişi ekran başında Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümünü takip edecek. Bu akşam ekrana gelecek bölüm hem internet hem de televizyon başındaki izleyiciler tarafından izlenecek. İzleyiciler yeni bölümü hangi adres üzerinden izleyebileceğini araştırıyor. TRT 1'den ekrana gelen dizinin yeni bölümünü, televizyonda yayınlandığı esnada trtizle.com adresindeki canlı yayın sayfasından izleyebilirsiniz. O sayfaya ulaşmak için yukarıdaki bağlantıya tıklayın. Yeni bölümün televizyondaki yayını sona erdikten sonra yeni bölümün tek parça ve HD olarak bulunduğu internet sitesine de ulaşmak için bölüm yayınlandıktan hemen sonra yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Kalk Gidelim 109. bölüm özeti

Badegül aldığı karar doğrultusunda köyü terk etmeye koyulur. Herkes Halim'in bu duruma çok içerlemesini beklerken her şey tam aksi yönde gerçekleşir. Halim, daha önce bile olmadığı bir şekilde büyük neşe yaşamaya başlar. Sonrasında ise köyü terk etme olayının bir tiyatro olduğu ortaya çıkar. Badegül, köyden ayrılarak neyi amaçlamaktadır. Mustafa Ali de ortalarda yoktur. Nurcan, kocası tarafından mektubu bulur. Böylece onun bir anda sırra kadem basmasının önceden planlanmış bir şey olduğunu fark eder. Mustafa Ali'nin durumu herkesin düşündüğünden daha ciddidir. Herkes onu aramak için kolları sıvar ancak onu bulmak için çok çabalamaları gerekecektir zira Mustafa Ali, orman işçiliğine başlamıştır. Mustafa Ali uzun yıllardır patronluk yaptığından dolayı böylesi işlere hiçbir zaman yatkın olmamıştır. Bu onun için büyük bir zorluk anlamına gelmektedir. Son yaşananlar Sevda ve Meryem'i derinden yaralamıştır. Çok sevdiklerinin köyden başını alıp çekmesi nedeniyle büyük üzüntü duymaktadırlar. Sevda ise Halim'in bu gereksiz neşe dolu tavrı nedeniyle endişe duymaktadır. Köyün erkeklerinin Halim'i teselli etmek için efkar gecesi yaptığını öğrenen Meryem, Halim'in ahırdaki şakası nedeniyle kuşkulanınca onları takip eder ve erkeklerin göbek atmakta olduğunu görür.

04-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler