Kalk Gidelim 110. bölüm izle

Kalk Gidelim 110. bölüm izle
Kalk Gidelim 110. bölüm izle; TRT 1'den ekrana gelen dizinin 11 Temmuz Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünü izlemek için tüm detaylar.

Kalk Gidelim 110. bölüm izle; Sevilen TRT 1 dizisi Kalk Gidelim, 11 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20:00'da 110. bölümüyle ekrana geliyor. Herkesin severek takip ettiği dizinin yeni bölümü pek çoklarını kahkahalarla güldürecek. Dizinin yeni bölümü internet üzerinden nasıl izlenir. Herkesin merakla beklediği diziyi izlemek için yazıya göz atın.

Kalk Gidelim 110. bölüm izle

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşacak. Milyonlarca kişi yeni bölümü izlemek için dakikaları sayıyor. Siz de yeni bölümü isteyenler arasındaysanız doğru adrese geldiniz. Kalk Gidelim yeni bölümü televizyondan ekrana gelecek ve sonrasında internet üzerinden de izlenebilecek. TRT 1'den ekrana gelen dizinin yeni bölümü canlı olarak trtizle.com adresindeki canlı yayın sayfasından izlenebilecek. Yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz beklemeden izlemek için ise aşağıda gördüğünüz bağlantıya tıklayın. Öte yandan yeni bölüm ile ilgili merak edilen tüm bilgiler de yazının devamına yer alıyor.

Kalk Gidelim 110. bölüm özet

Mustafa Ali oldukça zor zamanlardan geçmektedir. Nurcan, bir kez daha başarısız olan ve batan Mustafa Ali'den endişe duymaktadır. Bu nedenle profesyonel destek almak için psikiyatr ile anlaşır. Bu anlaşmaya göre psikiyatr aralarındaki şeyi gizliyecek ve Mustafa Ali'nin bu durumdan haberi olmayacaktır. Böylece psikiyatr ile Nurcan ve Mustafa Ali arkadaş gibi tanışıp kaynaşır. Psikiyatr, fark ettirmeden ettikleri sohbette Mustafa Ali'ye yardımcı olmaya çalışır. Mustafa Ali ile genç ve güzel psikiyatr arasında geçmişten gelen bir bağ olduğu anlaşılır peki bu bağ ne bağıdır? Şakir ise altınları istemektedir ancak Dudu'nun bütün gerçekleri söylemesinden sonra perişan olur. Dudu bütün altınları babasına göndermiştir. Seyfettin ise bunu öğrenmesinin hemen ardından bir planı devreye sokar. Planı elinde patlayacak ve iyi niyeti başını belaya sokacaktır. Seyfettin maddi olarak büyük bir yükün altına girecektir. Şakir, inşaatı denetlemeye gider ve görür ki jandarma kendisini beklemektedir. Jandarma, Şakir'in evinden çıkan heykelciği soruşturmaya başlar. Dudu, bu heykelcikleri el sanatları sergisinde sergilediği için başları derde girecektir. Jandarma el sanatları sergisine gidince Dudu'nun ağzından çıkan şeyler nedeniyle zor duruma girerler. 

11-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler