Kalk Gidelim 115. Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 115. Bölüm İzle!
Kalk Gidelim 115. Bölüm İzle; 15 Ağustos Cumartesi 115. Bölümüyle ekrana gelecek olan Kalk Gideli,m Dizisinin 115. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kalk Gidelim 115. Bölüm İzle; Dört sezondur seyirciyle buluşan ve oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kalk Gidelim bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Staff Fim tarafından hazırlanan aile komedi tarzındaki dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan yer alırken dizinin senaryosunu ise Cüneyt İnay kaleme alıyor. Komedi eğlence türünde olan dizide son haftalarda köye kurulması planlanan taşocağı fabrikası ve bu fabrikanın kime ait olduğu ve açılıp açılmayacağı tartışılıyor. Tarlalara zarar verilmesinden endişe duyulan fabrikanın açılmaması için elerinden geleni yapan kahramanlarımız bakalım bu bölümde neler yapacaklar?

Kalk Gidelim Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

TRT 1 ekranlarında her hafta cumartesi akşamları yayınlanan ve 4 sezondur ekranda olan aile komedisi Kalk Gidelim 15 Ağustos Cumartesi akşamı 115. Bölümüyle ekranlarda yer alıyor. Dizinin son bölümünde Kelle İsmail tarafından açılan Sırfbaş taş ocağının açılmaması için ve köylünün bunu duymaması için ellerinden geleni yapan Seyfettin ve Mustafa Ali zor bela fabrikanın tabelasını köylüden gizlemeyi başarmışlardır. Ancak Kelle İsmail duracak gibi değildir ve tabelayı köylünün görmesi için büyük bir plan yapmıştır. Kalk Gidelim dizisinin son bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Kalk Gidelim 115. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim’in 115. Bölümünde Kelle İsmail Sırfbaş tabelasını köy meydanında herkesin görebileceği bir yere asar. Bu duruma hazırlıksız yakalanan Seyfettin ve Mustafa Ali şok olmuşlardır. Seyfettin ve Mustafa Ali tabela konusunda Kelle İsmail’le konuşmak ve bu durumu konuşarak halletmek isterler. Ancak Kelle İsmail tabelanın indirilmesini kabul etmez. Bu duruma çözüm ise beklenemeyen birinden Veli’den gelir. Öbür taraftan Ercan ve Meryem kamp yaparken Meryem’in başına bir kaza gelir ve Meryem hastaneye gitmek zorunda kalır. İşin garip tarafı aynı hastanede Sevda’da vardır. Bu arada Mustafa Ali hayatının kararını vermek üzeredir. Mustafa Ali alacağı karar için Nurcan’la konuşur. Mustafa Ali en çok abisini kırmaktan korkmaktadır ancak bu sırada Seyfettin İsmail’in kızını istemektedir.

Kalk Gidelim 115. Bölümü tek parça izlemek için sitemizi takip edebilirsiniz.

15-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar