Kalk Gidelim 124. Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 124. Bölüm İzle!
Kalk Gidelim 124. Bölüm İzle; 15 Ekim Perşembe 124. Bölümüyle ekrana gelen Kalk Gidelim’in 124. Bölümünü canlı, tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kalk Gidelim 124. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri ve Yıldız Kültür’ün rol aldığı Kalk Gidelim yeni günü olan Perşembe günü akşamı 124. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz günlerde TRT yönetiminin aldığı bir kararla yayın günü olan Cumartesinden perşembeye alınan dizi beş sezondur ekranlara geliyor. Aile komedi türündeki dizi uzun zamandır final yapacak söylentileriyle gündeme gelmiş ancak bir sezon daha yayınlanmasına karar verilmişti. Ancak reyting düşüklüğü gelecek günlerde dizinin kaderini belirleyecek gibi görünüyor. Yeni bölümleri artık Perşembe akşamları olacak olan kalk Gidelim bu akşam 124. Bölümüyle ekrana geliyor.

Kalk Gidelim Son Bölümde Neler Yaşandı?

Seyfettin ve Mustafa Ali son bölümde Ercan’ın yaptıkları ve İsmail Kelle ile uğraşmak zorunda kalmışlardır. Ercan’ın yaptıklarına tam bir çözüm bulunmuşken İsmail Kelle’nin hem Seyfettin hem de Mustafa Ali’nin evinin kapısına birer küp altın koyması ikiliyi şaşırtırken Sevda’nın koronavirüse yakalandığı haberi Seyfettin’i adeta yıkar. Bundan dolayı Mustafa Ali’yi suçlayan Seyfettin Mustafa Ali’den hesap sormak istemektedir.

Kalk Gidelim 124. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının beş sezondur devam eden eğlenceli aile dizisi Kalk Gidelim bundan sonra yeni günü olan Perşembe akşamlarında seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 124. Bölümünde karısının koronavirüse yakalanmasından Mustafa Ali’yi sorumlu tutan Seyfettin şirketi Mustafa Ali’ye adeta dar eder. İsmail Kelle ise Sevda’nın kovid olması dolayısıyla şirkette acil durum ilan eder ve herkese 14 gün izin verir. Öbür taraftan sağlık ocağında kalan Nurcan Sevda’nın hastalığı ile ilgili bambaşka bir gerçeği öğrenir. Henüz bu gerçeği kimse bilmemektedir ve Nurcan bu gerçek karşısında adeta kahkaha krizine girer. Bu arada Badegül ve Dudu’da evlilik yıldönümü telaşı vardır. Badegül’ün Halim’den istediği bellidir. Dudu ise Şakir’in kendisine sürpriz bir evlilik yıldönümü hazırladığından emindir ancak ikilinin bu konuda yaptıkları biraz abartılır. Öbür taraftan Seyfettin Mustafa Ali’nin peşinde olduğu küpü ondan habersiz ele geçirir ve saklar. Öbür taraftan da karısının eve gelerek rahat etmesi için çalışmaktadır. Tüm bunarın ve daha fazlasının yaşanacağı Kalk Gidelim’in 124. Bölümü bu akşam saat 20.00’da ekranlara geliyor.

15-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar