Kalk Gidelim 123. Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 123. Bölüm İzle!
Kalk Gidelim 123. Bölüm İzle; 10 Ekim Cumartesi 123. Bölümüyle ekrana gelen Kalk Gidelim Dizisinin 123. Bölümünü canlı, tek parça, ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kalk Gidelim 123. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan sever, Ayça Varlıer, Mektap Bayrı ve Yıldız Kültür’ün rol aldığı Kalk Gidelim Dizisi bu akşam 123. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Uzun zamandır yayınlanan ve cumartesi akşamlarının sevilen aile dizilerinden olan Kalk Gidelim yakaladığı seyirci grubu tarafından heyecanla takip ediliyor. Eğlenceli sahneleriyle sevenlerinin gönlünde yer tutan ve Cumartesi akşamlarının alternatif dizilerinden biri olan Kalk Gidelim yeni bölümü ve yeni hikayesiyle bu akşam da seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kalk Gidelim Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1’in sevilen dizilerinden biri olan ve dört sezondur ekranlardan seyircisiyle buluşan Kalk Gidelim son bölümde Ercan’ın yalanları hikayeye damga vurdu. Ercan’ın söylediği yalanlar yüzünden ortalık karışırken Mustafa Ali sponsor kadınlarla göbek atmaktadır. Seyfettin ise Ercan’ın yalan söylediğini bilmekte ve onu savunmaya çalışmaktadır. Bu arada Seyfettin tarlasını kazanın İsmail olduğunu öğrenmiştir. Bütün bunlar ve daha fazlasının cevabı bu akşam yayınlanacak 123. Bölümde cevap buluyor.

Kalk Gidelim 123. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ercan’ın söylediği yalanlar yüzünden karışan ortalık yeni yeni toparlanamaya başlamışken Kelle İsmail elindeki videoyu Mustafa Ali ve Seyfettin’e izlettirir. Bu videoda Ercan’ın itirafları yer almaktadır. Bu videoyla Kelle İsmail’in suçsuzluğu anlaşılmıştır. Ercan ise iyice kötü duruma düşmüştür. Bu arada elimde ç,çek ve çikolatalarla gelen Seyfettin’i görünce Kelle İsmail kızının isteneceğini düşünür. Ancak Efe Kelle İsmail’den bambaşka bir şey istemektedir. Kelle İsmail Efe’nin çok zeki biri olduğunu düşünerek onu şirkette işe alır. Öbür taraftan sabahın erken saatlerinde evinden çıkan Seyfettin, üst veranda da bir küp altınla karşılaşır. Kelle İsmail’le konuşan Seyfettin bu altınların tarladan çıkan altınlardan kendi payına düşenler olduğunu öğrenir. Kelle İsmail ayrıca bir küp altını da Mustafa Ali’ye verdiğini söyleyince işler iyice arap saçına döner. Bu arada Sevda’ya koronavirüs bulaşmıştır. Seyfettin Mustafa Ali’yi bundan sorumlu tutar. Heyecanlı ve eğlenceli bir bölümle bu akşam ekrana gelecek Kalk Gidelim’i tek parça izlemek için canlitv.com adresini takip edin.

10-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar