Kalk Gidelim 116. Bölüm izle!

Kalk Gidelim 116. Bölüm izle!
Kalk Gidelim 116. Bölüm izle; TRT 1 ekranlarında dört sezondur ekrana gelen aile dizisi Kalk Gidelim 22 Ağustos Cumartesi Akşamı 116. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. İşte detaylar!

Kalk Gidelim 116. Bölüm izle; Oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Füsun Kostak gibi usta oyuncuların yer aldığı ve TRT 1 ekranlarında dört sezondur ekrana gelen Kalk Gidelim bu akşam 116. Yeni bölümüyle sevenleriyle birlikte olacak. Başladığı günden itibaren birçok kez hakkında final yapacak iddiaları bulunan dizi tüm bu söylentilere rağmen istikrarlı bir şekilde yayınına devam etti . Yaz sezonunda da seyircisiyle birlikte olan Kalk Gidelim 22 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Diziyi tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kalk Gidelim Son Bölüm Tek parça Ful İzle!

Son olarak köy meydanına dikilen Sırfbaş tabelası bütün köy tarafından artık görülmüştür. Bu durum karşısında şok olan Seyfettin ve Mustafa Ali İsmail Kelle ile konuşmaya ve tabelayı kaldırtmaya çalışmışlardır. Ancak bunda başarılı olamayan ikili daha sonra başka planlar yaparken son olarak Seyfettin şok bir kararla İsmail Kelle’nin kızını Samim’e istemiştir. Bu durumdan haberi olmayan Mustafa Ali ise İsmail Kelle’nin Ceo’luk teklifini kabul eder. Tüm bunların yaşandığı köyde İsmail Kelle’nin planları bir bir gerçekleşmektedir.

Kalk Gidelim 116. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1’de Cumartesi Akşamları ekrana gelen Kalk Gidelim’in bu akşam yayınlanan son bölümünde Seyfettin Kelle İsmail’den kızını Samim’e istemiştir. Samim ise bunu örenince evlenmemek için köyden kaçar. Ancak ona yardım eden kişi Şakir’dir ve bu Samim’in başını belaya sokacak bir işin içine girdinin de başka bir ifadesidir. Kelle İsmail ise Seyfettin’in kızını oğlu samim2e istemesini kabul edecek midir? Öbür taraftan Mustafa Ali abisini kırmamak için Kelle İsmail’in Ceo’luk teklifini kabul eder. Ancak abisinden gizli bir şekilde işe başlayan Mustafa Ali’nin başına olmadık işler gelir. Tüm bu zor süreç sonunda Kelle İsmail’in gün sonunda Mustafa Ali’ye maaş olarak getirdi bir yıl ücret her şeyi unutturur. Zira bu bir yıllık ücret tam bir bavul dolusudur. Mustafa Ali bir bavul parayı eve nasıl sokacağının planlarını yapar ve parayı evin müştemilatına sokmayı başarır. Ancak bundan sonra olacakları kimse tahmin bile edemeyecektir. Kalk Gidelim’de bu akşam yaşanacakların cevaplarını merak edenler dizinin 116. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için canlitv.com adresini takip edebilirler.

22-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar