Kalk Gidelim 125. Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 125. Bölüm İzle!
Kalk Gidelim 125. Bölüm İzle; 22 Ekim Perşembe akşamı 125. Bölümüyle ekrana gelen Kalk Gidelim’in 125. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kalk Gidelim 125. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ufuk Öztan, erkan sever, Ayça Varlıer, Mektap Bayri ve Yıldız Kültür’ün yer aldığı Kalk Gidelim Perşembe akşamı saat 20.00’da 125. Bölümüyle TRT 1’de ekranlara geliyor. Beşinci sezonunda olan ve geçtiğimiz günlerde TRT yönetimi tarafından alınan bir kararla yayın günü Cumartesinden Perşembeye alınan ve bu sezon final yapması beklenen aile komedi dizisi Kalk Gidelim kendi kemik seyirci kitlesine sahip. Uzun zamandır ekranlarda olan ve seyircinin de keyifle takip etti dizide son bölümlerde alışılmadık bir heyecan yaşanıyor. Özellikle bir küp altının hikayesi ve koronavirüe yakalandığı sanılan sevda karakteri diziye ayrı bir renk katmış durumda. Kalk gidelim bu akşam 125. Bölümüyle ekranlara geliyor.

Kalk Gidelim Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sevda’nın koronavirüse yakalandığını sanan Seyfettin bundan Mustafa Ali’yi sorumlu tutmaktadır. Seyfettin Mustafa Ali’ye şirketin koridorlarını dar ederken haberi alan İsmail çalışanlarının güvenliği için tüm çalışanlara 14 gün evlerinde dinlenme izni verir. Öbür taraftan Seyfettin Mustafa Ali’nin peşinde olduğu bir küp altını bulur ve altınları Mustafa Ali’den saklamanın derdine düşer. Bu arada koronavirüse yakalandığı sanılan sevda eve dönmüştür. 125. Bölümde aynı heyecan ve aksiyonun yaşanacağı Kalk Gidelim bu akşam TRT 1 ekranlarında.

Kalk Gidelim 125. Bölümde Neler Olacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımı Kalk Gidelim bu akşam heyecanlı bir bölümle ekranlara geliyor. Gece yarısı Mustafa Ali’den yediği çalı süpürgeleriyle şaşkına dönen Seyfettin, evi Mustafa Ali’ye dar eder. Bütün evde Mustafa Ali’yi arayan Seyfettin yorularak odaya girince şok olur. Boru patladığı için tüm ev sular altındadır. Bu arada Sevda koronavirüstür ve kendini izole etmiştir. Seyfettin sabahı zor eder. Öbür taraftan internetten gelen bir paket herkesi meraklandırır. Gelen pakette Perihan’ın zayıflama hapları vardır. Hapları duyan Sevda’da bunlardan kullanmak ister. Sevda üç hapı aynı anda alınca bir anlık unutkanlık başlar. Bu durum karşısında Perihan’da uzun süredir olan unutkanlın sebebi de anlaşılır. Bu arada Kelle İsmail Seyfettin’i arayarak akama hayırlı bir iş için geleceklerini haber verir. Seyfettin ne yapacağını şaşırır. Kelle İsmail’in Samim’e görücü geleceğini düşünmektedir. Kelle İsmail ise görücü evine gelir gibi elinde hediye ve paketlerle Seyfettin’in evine gelir. Tüm bunların ve daha fazlasının yaşanacağı Kalk Gidelim’in yeni bölümü bu akşam TRT 1’de ekranlara geliyor.

22-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar