Kalk Gidelim 134. Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 134. Bölüm İzle!
Kalk Gidelim 134. Bölüm İzle; 24 Aralık Perşembe akşamı 134. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kalk Gidelim Dizisinin 134. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kalk Gidelim 134. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Haayrettin Karaoğuz, Mehtap Bayri ve Beyazıt Gülercan’ın rol aldığı Kalk Gidelim bu akşam TRT 1 ekranlarında saat 20.00’da 134. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Uzun süredir ekranlarda olan ve aile komedi türünde işlenen Kalk Gidelim her bölüm heyecanlı ve komik hikayelerle seyircinin eğlenerek izlediği dizilerden biri olarak öne çıkıyor. Ortalama bir reytinge sahip olan ve bu sezonun sonunda final yapması beklenen dizi Perşembe akşamlarının ekranlardaki dizilerinden biri. Bu akşam ekrana gelecek 134. Bölüm ise seyirciye yine keyifli zaman geçirecek gibi görünüyor.

Kalk Gidelim Son Bölümde Neler Yaşandı?

Seyfettin köye mermer ocağı açılmasın diyerek reklam anlaması yapmış ve bir buçuk milyon dolar almıştır. Bu parayı Kelle İsmail’e götürür ancak Kelle İsmail tarlayı satmaktan vazgeçmiştir. Bu durumda reklam sözleşmesini boş yere imzalamış olan Seyfettin bir buçuk milyon dolarla kalmıştır. Bu parayı ne yapacağını bilemeyen Seyfettin reklam anlaşmasını iptal etmek ister ancak reklam anlaşması imzalayanlar bunu kabul etmez.

Kalk Gidelim 134. Bölümde Neler Yaşanacak?

Köye mermer ocağı açılmasın diye reklam anlaşması yapan Seyfettin bir buçuk milyon dolarla ortada kalmıştır ve reklamı çekmez zorundadır. Ancak çekilecek reklam bir iç çamaşırı reklamıdır ve Seyfettin iç çamaşırı giymek zorunda olduğunu yeni öğrenmiştir. Ancak Seyfettin’in iç çamaşırı reklamında oynamaya niyeti yoktur ama ortada bir sözleşme vardır bu sözleşmenin şartı çok açıktır. Seyfettin bu reklamda oynamazsa aldığı para olan bir buçuk milyon doların üç katını karşı tarafa vermek zorundadır. Bu durumu düzeltmek isteyen Kelle İsmail reklamcı firmayla konuşur ve Seyfettin’in iç çamaşırı giymemesi sadece normal elbise giymesi konusunda anlaşırlar. Seyfettin’in aldığı parada geri alınmayacaktır. Ancak ortada bir terslik vardır. bu tersliği öğrenmek ve ortaya çıkarmak için Kelle İsmail Veli’yi reklamcıların peşine takar ve bu adamların Seyfettin’e büyük bir tuzak kurduklarını ve onu rezil edeceklerini öğrenir. Bu gizli tuzak ortaya çıkarılır ancak ortada bir sözleşme vardır ve bu sözleşme geri nasıl alınacaktır? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim bu akşam saat 20.00’da 134. Bölümüyle ekranlara geliyor.

24-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar