Kalk Gidelim 94 Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 94 Bölüm İzle!
Kalk Gidelim bu hafta, Mustafa Alinin ticaret anlaşmaları, Dudu ve Şakir'in birbirinden komik çocuk sahibi olma çabaları ve Seyfettin'in kızı için çabası yine çok güldürecek!

Cumartesi günlerinin kahka makinesi Kalk Gidelim, bu hafta 'da yine çok güldürecek. Ekranların keyifle izlenen Kalk Gidelim 94 Bölüm İzle ile haberimize ulaşabilirsiniz. Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer,Kerem Kupacı, Beyazıt Gülercan, Füsun Kostak, Hayrettin Karaoğuz gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Kalk gidelim yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de TRT1'de. Kalk Gidelim son bölüm Full izlemek için aşağıdaki linke tıklamayı unutmayın!

KALK GİDELİM 94. BÖLÜM İZLE!

Kalk Gidelim'de geçtiğimiz hafta 31 Aralık Salı günü yılbaşı özel bölümü ile yayınlanmıştı. O sebeble 4 Ocak Cumartesi günü yeni bölümü yayınlanmayan dizinin hayranları 11 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümü heyecanla bekliyor. Geçtiğimiz yılbaşında bölümünde belediyenin kendilerinden yardım istemesi üzerine hummalı bir yarışa giren Dal ailesi fertleri Kütük ailesinin fertleri ile kızlar- erkekler grubu olarak ayrılmış ve en sonunda Hacı Baba'nın Ümit Besen'i getirmesi geceye damgasını vurmuştu. 

Dizinin bu akşam ki bölümünde ise ısrarla çocuk sahibi olmak isteyen Dudu ve Şakir gebelik testi için hastaneye gider. Bekledikleri cevabı alamayınca Şakir sorun'un Dudu'da olduğunu düşünür ve ortalıklarda onun için kocakarı ilacı arar. Bunu duyan Ercan hiç durur mu? Hemen Şakir'in aklına girer ve ona bitkilerden bir karışım hazırlar. Dudu'nun alerjisi olan bitkilerden oluşan karışım önce dudu'nun ayaklarını uyuşturur ardından yürüyemez hale gelir. Soluğu hastanede alan Dudu ve Şakir'i bekleyen sürpriz nedir?

Herkes Dudu ile uğraşırken Mustafa Ali İstanbuldan gelen işadamları ile sattığı ürünler için 1 yıllık sözleşme yapmak ister. İster istemesine ama ortada küçücük bir sorun vardır. İşadamlarının Mustafa Ali'den istediği 1 milyon liralık teminat. Her yerde 1 milyon lira borç arayan Mustafa Ali  Yine son çare Hacı'dan ister. Oğlunun darda koymayan baba sorunu halleder. Bir kez daha batmayı kabul edemeyeceğinden komik bir çaba ortaya çıkar. Fakat işadamlarını Ercan'ın yanında gören Mustafa Ali'nin korktuğu başına mı gelmiştir?

Seyfettin ve Sevda ise Nurhatçe kendilerini ziyarete gelince biraz hüzünlenirler. Duygulanır ve ondan ayrılmak istemezler. Öte yandan Behice ve Şerif'te Nurhatçeye bakmak isteyince Meryem bir kural koyar ve çocuğu sadece hafta sonalrı göreceksiniz der. Bunu kabullenemeyen Seyfettin ve Sevda Meryem ile çocuk savaşına girmiştir. Peki Nurhatçe'nin veleyati kime geçecektir?

11 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak Kalk Gidelim dizisini  Kalk Gidelim 94. Bölüm İzle! linkinden tıklayarak ulaşabilirsiniz!

İyi seyirler!

11-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar