Kalk Gidelim Yeni Bölüm Bu Akşam Neden Yok? Kalk Gidelim Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kalk Gidelim Yeni Bölüm Bu Akşam Neden Yok? Kalk Gidelim Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
Kalk Gidelim dizisi bu hafta yok! Dizinin hayranlarının merak ettiği ise Kalk Gidelim yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kalk gidelim dizisi merak edilenler haberimizde!

Trt1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim bu akşam yok. Dizinin sevenleri Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merakla bekliyor. Dizi hakkında yapılan açıklamalar 4 Ocak Cumartesi günü yayınlanması gereken yeni bölümün olmadığını ve 4 OCak Cumartesi günü dizinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan yılbaşı özel programı ile yılbaşı gecesini şenlendiren özel bölümün yeniden yayınlanacağını söylüyor. 

Kalk Gidelim yeni bölüm bu akşam neden yok? Kalk Gidelim yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Trt1'in sevilen dizisi Kalk gidelim 4 Ocak Cumartesi günü yeni bölümü yayınlanmayacak. Çünkü 4 Ocak Cumartesi günü yayınlanması beklenen 93. bölüm 31 Aralık Saı günü yılbaşı özel bölümü olarak yayınlanmıştı. Kalk Gidelim dizisinin beklenen yeni bölümü ise 11 Ocak Cumartesi günü saat 20:00'de Trt1 ekranlarında yeniden hayranları ile olacak. Merakla bekleyenler için şimdiden iyi seyirler!

Kalk Gidelim 93. Bölüm Özeti

Kalk gidelim 93. Bölümde, Menteşe belediye başkanı yılbaşı konseri vermek ister. Soluğu Mustafa Ali'nin yanında alır. Çünkü Yeşilyurt köyü kadar MEnteşe belediye başkanıda Mustafa Ali'nin eki zengin hayatında sanatçılarla dost olduğunu bilmektedir. Fakat bilmedikleri birşey vardır ki Mustafa Ali köye döndüğünde hepsine sırt çevirmiş ve onlarla bağını kopartmıştır. Başkanın yardım teklifini kabul etmeyen Mustafa Ali'yi Seyfettin hiç durur mu? Hemen Mustafa Ali'nin sözlerini bastırır ve kabul eder. 

Bu kez konserolayını duyunca evin kadınları da dahil olmak ister. Mustafa Ali ve Seyfettin izin vermez.Hedeflerinde Hande Yener vardır. Dal ailesi kadınları düşman oldukları Kütük'lerin kadınları ile birleşir ve İrem Dericiyi getirmeye karar verir. İşin içine birde köyün gençler dahil olur. Onlarda kendi programlarını yapmak isterler. Onlarda İlyas Yalçıntaş'ı getirmeye niyetlenir. Diğerlerinin planları tutmasın diyerek de ortaya Hande Yener ve İrem Derici'nin kavgalı olduklarını ve aynı sahneyi paylaşmak istemediklerini atarlar. Ortalık iyice karışmışken Dal ailesinin en büyüğü Hacı baba duruma el koyar. 

Büyük olduğu için onun istediği ve dediği olacaktır. Hacı Baba sözünün dinlendiğini bildiği Ümit Besen'den ricacı olur. Tabiki Hacı Baba kazınır ve 31 Aralık ılbaşı gecesi Menteşe belediyesinin görkemli konseri gerçekleşir. Kimin sayesinde? Her zaman sırtlarını dayadıkları Hacı Baba sayesinde eğlenceli bir yeni yıl Yeşilyurt köyünü beklemektedir. 

 

04-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar