Kalk Gidelim Behice (Gülderen Güler) kimdir?

Kalk Gidelim Behice (Gülderen Güler) kimdir?
Cumartesi akşamlarının kahkaha dolu dizisi Kalk Gidelim kadrosuna yepyeni bir isim katıldı. Kadroya dahil olan Behice (Gülderen Güler) kimdir?

TRT 1 ekranlarının en sevilen komedi dizisi Kalk Gidelim yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yeni sezon ile birlikte kadrosuna yeni isimler ekleyen Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna Behice karakteri ile dahil olan Gülderen Güler kimdir? Kalk Gidelim Behice gerçek hayatta kimdir? Kalk Gidelim kadrosuna katılan güzel oyuncu Gülderen Güler, hangi karaktere hayat verecek? İşte merak edilen sorulardan birini sizler için araştırdık..

Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Erkan Sever, Ayça Varıer ve Hayrettin’in başrollerini paylaştığı Cumartesi dizisi yeni sezonu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Sezon finali sonrasında kısa bir tatil yapan dizi ekibi yeni sezon için hemen kolları sıvadı. Hazırlıklarını güzel bir şekilde tamamlayan dizi yeni sezonu ile televizyon ekranlarına bomba gibi bir giriş yaptı. Yeni sezon ile birlikte kadrosuna genç ve güzel oyuncu Gülderen Güler'i de ekledi. Meryem'in kardeşi rolünü canlandıracak olan Gülderen Güler, 21 Eylül 2019 cumartesi günü ekranlara gelen yeni sezon bölümü ile karşımıza çıktı. Dizide genç ve güzel bir karakter gören izleyiciler bunun kim olduğunu merak etmeye başladı. Ve 'Kalk Gidelim Behice kimdir?, Kalk Gidelim Gülderen Güler kimdir?, Kalk Gidelim kadrosuna katılan Behice yani Gülderen Güler daha önce hangi yapımlarda rol aldı, onu daha nereden tanıyoruz?' gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. Bizde sizler için yeni oyuncu Gülderen Güler'i araştırdık.

Kalk Gideli Behice (Gülderen Güler) Kimdir?

Kalk Gidelim dizisine yeni gelen Behice karakterini oynayan oyuncunun gerçek adı Gülderen Güler‘dir.  Kalk Gidelim dizisine yeni gelen Behice rolünü oynayan oyuncu dizide Meryem’in kardeşini  canlandıracak. Gülderen Güler, 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Dah çok küçük olan oyuncunun oyunculuk performansı çok beğenilmektedir. Başkent İletişim Akademisi Temel Oyunculuk Eğitimi almış ve oyunculuğa olan merakı yüzünden dizi oyuncusu olmak istediği için ayrıca özel oyunculuk ve sahne dersleri de almıştır. Güzelliği ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Gülderen Güler, daha önce ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde Sevda rolünde oynamıştır. Gülderen Güler, "Kalk Gidelim kadrosuna girmekten mutluyum" açıklamasında da bulundu.

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler