Kalk Gidelim dizisine yeni bir isim katıldı

Kalk Gidelim dizisine yeni bir isim katıldı
TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşan Kalk Gidelim dizisine yeni bir isim daha eklendi. Nilay Deniz, Kalk Gidelim dizisinde rol alacak.

TRT 1'in Çarşamba akşamları yayınlanan komedi türündeki dizisi Kalk Gidelim, yeni bir oyuncuya merhaba dedi. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri ve Kerem Kupacı'nın başrollerini paylaştığı dizide yeni bölümünden itibaren Nilay Deniz'de rol alacak.

Aşk Yeniden dizisindeki rolüyle akıllara kazınan Nilay Deniz, son olarak Star TV'den ekranlara gelen Ateşböceği dizisinin başrolünde yer almıştı. Kendisini şimdi de yönetmenliğini Özgür Pak'ın üstlendiği Kalk Gidelim dizisinde izleyeceğiz.

Kalk Gidelim dizisi konusu

Ailesi istemese de zengin ve sosyeteden bir kadınla evlenir. Böylece zenginliğe kavuşan Mustafa Ali, bir fabrikanın başına geçer. Ailesine gereken zamanı ayıramaz, onları ziyaret etmeyi ihmal eder. Bu yüzden köyde bulunan ailesi onun kendilerini unuttuğunu düşünür. Başta her şey çok iyi gitmektedir ancak fabrikayı batırır. Karısı ve çocuğuna durumu nasıl izah edeceğini düşünürken aklına köydeki ailesi gelir. Karısını ve çocuğunu da alarak tatil bahanesiyle köyün yolunu tutar. Ancak aslında aklında temelli olarak köye yerleşmek vardır. Bir yanda köyde bulunan ailesi, diğer yanda karısı ve çocuğu büyük bir sürprizle karşılaşır. Artık bir arada yaşamak zorundadırlar.

Nilay Deniz kimdir?

1993 yılında dünyaya gelen Nilay Deniz oyunculuk eğitimi almasının ardından Behzat Ç. dizisiye birlikte televizyon ekranlarında görünmeye başladı. Sonrasında Mor Menekşeler, Hayata Beş Kala, Güneşi Beklerken, Ah Neriman gibi dizilerde rol aldı. Aşk Yeniden dizisindeki Selin Şekercizade karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Kendisini son olarak Dayan Yüreğim ve Ateşböceği dizilerinde izledik.

Nilay Deniz'in rol aldığı diziler

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - Yapım yılı: 2010 - Rol: Rüya

Mor Menekşeler - Yapım yılı: 2011 - Rol: Cevriye

Hayata Beş Kala - Yapım yılı: 2011 - Rol: Selma

20 Dakika - Yapım yılı: 2014

Güneşi Beklerken - Yapım yılı: 2013 - Rol: Begüm Varol

Ah Neriman - Yapım yılı: 2014 - Rol: Zeynep

Aşk Yeniden - Yapım yılı: 2015 - Rol: Selin Şekercizade Günay

Dayan Yüreğim - Yapım yılı: 2017 - Rol: Seray

Ateşböceği - Yapım yılı: 2017 - Rol: Aslı

24-01-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar