Kanal 7'nin günlük dizisi Yemin ne zaman başlayacak?

Kanal 7'nin günlük dizisi Yemin ne zaman başlayacak?
Yayınlandığı hint dizileriyle izlenme oranlarını ciddi oranda yükselten Kanal 7'den yeni günlük dizi 'Yemin' geliyor. Yemin dizisi ne zaman başlayacak, konusu nedir?

Hint dizileriyle süslediği dizi film kuşağında hatırı sayılı bir kitleye hitap eden Kanal 7’de yepyeni bir dizi başlıyor. Yemin ismiyle ekranlarda olacak dizi, delice süren bir aşk hikayesi. Dahası yeminli bir aşkın yürek parçalayan öyküsü.

Yemin ne zaman başlayacak?

Elif dizisiyle birlikte kaliteyi artıran Kanal 7’de iddialı bir dizi beklentisi oluşmuştu. Şimdilerde hummalı koşuşturmacanın olduğu kanalda soluksuz izlenecek bir dizinin rüzgarı esmeye başladı. Evli kalmaya yeminli iki karakterin sürekli birbirine dolanan hayatları işlenen dizi, anlatımıyla izleyiciyi büyülerken günlük dizi formatında yol alacak. Erkan Meriç’in yer alıp almayacağı merak edilen dizinin konusu nedir? Ne zaman başlayacak? İşte detaylar...
Kanal 7 ekranlarından hayatımıza süzülen Yemin, günlük dizi olarak 18 Şubat Pazartesi günü başlayacak. Yayın saati henüz belirlenmeyen dizide başrolde Özge Yağız ve Gökberk Demirci’yi görüyoruz.

Yemin Dizisi Özeti

Birbirlerinden farklı hayallere ve yaşam tarzına sahip iki genci karşı karşıya getiren dizinin kısaca özetini paylaşalım. Biri yeminle o evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki genci, birbirlerine zıt olan Reyhan ve Emir’in zorlu, yeminli aşk hikayesinden söz ediyoruz. Reyhan ve Emir, dünyaya değişik şartlarda gelen ve farklı ailelerde büyüyen iki gençtir. Bu ikiliyi bir araya getiren kader, ikilinin hayatını bir Yemin’e ortak eder. Zengin bir ailede sorumsuzca büyüyen Emir’in hayatı, babasının kendisine sormadan evlendirdiği Reyhan ile değişecektir.

Her yönüyle farklı olan iki gencin tek ortak noktası ettikleri ‘Yemin’dir. Başına buyruk oğlu Emir’i uslandırmak, doğuştan engelli kızı Suna’yı emanet edebilecek güvenilir bir kişi arayan Himet Bey sonunda aradığını bulur. Kızı gibi sevdiği Reyhan’ı İstanbul’a gelin getiren Hikmet Bey, eleştirilse doğru karar verdiğine emindir. Devamlı bir şekilde babasına rüştünü ispatlamaya gayret eden Emir, Reyhan ile olan zoraki evliliğine çok bozulur. Hikmet Bey’e duyduğu öfkeyi Reyhan’dan çıkarmak için ilk gecenin sabahında bir daha karısına dokunmayacağına yemin eder. Reyhan ise Emir ile evlenmeyi istememektedir. Hikmet Bey’in, sayılı günleri kaldığını öğrenen Reyhan, ona söz verdiği için Emir ile evlenmeyi kabul eder. Anne ve babasız büyüyen Reyhan, Emir ile evlendikten sonra yaşadığı tüm sorunları içine atar. Reyhan’ın sınavı bu kadarla sınırlı değildir. Hikmet Bey’in gösteriş meraklısı karısı Cavidan ve Cavidan’ın engelli diye utandığı kızı da onun için bir sınav olacaktır.

Dizi Nasıl İlerleyecek?

İlk bakışta imkansız görünen Emir ve Reyhan’ın evlilikleri ilerleyen süreçte değişim geçirecek ve gerçek aşkı birbirlerinde bulacaklar. Emir, direnmenin daha güçlü bir aşka dönüştüğünü yaşayarak öğrenirken Reyhan’ın kırık kalbi, geçtiği zorlu aşk sınavı izleyicileri etkileyecektir.  Siz de bu diziyi yakıdan izlerken bir yandan Emir’e kızacak, diğer yandan da ikilinin birbirlerine âşık olacakları günü iple çekeceksiniz. 

11-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler