Kanal D Bay Yanlış’a Tazminat Davası Açtı!

Kanal D Bay Yanlış’a Tazminat Davası Açtı!
Fox Tv'de yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Bay Yanlış dizisi başlamadan mahkemelik oldu. Kanal D dizinin yapımcısı Gold Film’e tazminat davası açtı. İşte detaylar!

Yaz sezonu dizilerinden olan ve uzun zamandır hazırlıkları süren Gold Film tarafından hazırlanan Bay Yanlış Dizisi seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Can Yaman ve Özge Gürel’in yer aldığı dizi özellikle Can Yaman hayranları tarafından uzun bir süredir bekleniyordu. Son olarak yine Gold Film tarafından Star Tv için hazırlanan Erkenci Kuş’ta rol alan başarılı oyuncu uzun bir aranın ardından yine Gold Film imzalı bay Yanlış’la bu sefer Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Bir süredir fragmanları da yayınlanan ve yaz sezonuna damga vuracak dizilerden biri olması beklenen ve Eylül yayın döneminde de büyük ihtimalle yayınlanacak Bay Yanlış 26 Haziran Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Ancak dizi daha yayınlanmadan kavgalarında ana sebebi olmaya başladı. İddialara göre Kanal D Bay Yanlış dolayısıyla Gold Film’e tazminat davası açtı. İşte haberin detayları!

Bay Yanlış Hızlı Başladı!

Yaz sezonunda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Gold Film imzalı Bay Yanlış yayına girmek için gün sayarken son dakika haberiyle bir anda dizi dünyası hareketlendi. İddiaya göre Kanal D Bay Yanlış için yapımcı şirket olan Gold Film’e tazminat davası açtı. İddiaya göre Gold Film Bay Yanlış için ilk önce Kanal D ile masaya oturdu. Gold Film ve Kanal D yetkilileri dizinin gelişiminde ve olgunlaşma sürecinde birlikte çalıştı. Oyuncu seçiminden senaryoya kadar pek çok detay Kanal D yönetimi ile birlikte olgunlaştırıldı. Ancak iddiaya göre senaryo revizeleri dahil pek çok konuda Kanal D ile birlikte çalışan Gold Film son anda her şey tamamlanmışken ve imza aşamasına gelinmişken son anda karar değiştirerek diziyi Fox Tv’ye pazarladı. Bu durumu sonradan öğrenen Kanal D ise Gold Film’e tazminat davası açmaya karar verdi.

Bay Yanlış Ne Zaman Ekrana Geliyor?

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan Bay Yanlış Deniz Yorulmazer tarafından yönetiliyor. Diziyi Aslı ve Banu Zengin kaleme alırken dizinin başrolünde Özge Gürel ve Can Yaman rol alıyor. Şubat ayından itibaren hazırlıkları süren dizide artık son rötuşlar yapılıyor. 26 Haziran Cuma akşamı (Yarın) ilk bölümüyle ekrana gelecek Bay Yanlış Kanal D’nin tazminat davası şoku altında seyirciyle buluşacak. Heyecanla beklenen dizi ve Kanal D tarafından yapımcı şirkete açılan tazminat davasıyla ilgili gelişmeleri sizleri bildirmeye devam edeceğiz.

25-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar