Kanal D'de bir diziye daha veda! Dizinin final tarihi belli oldu

Kanal D'de bir diziye daha veda! Dizinin final tarihi belli oldu
Kanal D'den ekrana gelen yeni dizilerden biri olan Yeni Hayat için final kararı alındı. Peki dizinin final bölümü ne zaman?

Erken final yapan diziler kervanına bir Kanal D dizisi daha katılıyor. Eylül ayında başlayan Yeni Hayat dizisi, başlamasının üzerinden 1 ay geçmeden final yapıyor. Çok kısa sürede gelen bu final haberi dizinin hayranlarını epeyce üzecek. Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un başrolde yer aldığı dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu.

Yeni Hayat dizisi final tarihi ne zaman?

OJO Pictures imzası ile ekrana gelen Yeni Hayat dizisi, silahlı kuvvetlerden ayrılan genç bir askerin, zengin bir iş adamının karısının korumalığını yapmasını konu alıyordu. Son olarak 8. bölümü çekilen dizinin çekimleri sona erdi. Peki dizinin final bölümü ne zaman ekrana gelecek? Dizi, final bölümü olan 8. bölüme kadar her Cumartesi akşamı ekrana gelmeye devam edecek. 22 Ekim Cumartesi akşamı ekrana gelecek 8. ve final bölümüyle ekranlara veda edecek.

İzleyiciler final kararını eleştirdi

Yeni Hayat dizisinin reytinglerinin düşmesiyle birlikte düğmeye basıldı ve final kararı alındı. Yeni Hayat dizisi hayranları ise bu karardan hiç memnun kalmadı. Sosyal medyada dizinin final yapacağını öğrenen izleyiciler bu durumu eleştirdi.

02-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler