Kanunsuz Topraklar Çarşamba Günü Ekrana Geliyor

Kanunsuz Topraklar Çarşamba Günü Ekrana Geliyor
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve sezonun en iddialı dizilerinden biri olarak gösterilen Kanunsuz Topraklar yeni yayın döneminde Çarşamba akşamları ekrana gelecek.

Artık önümüzdeki haftadan itibaren televizyon kanalları renklenmeye başlıyor ve dizler bir bir ekrana geliyor. Heyecanlı günler, rekabet dolu anlar ve gerilimli ve krizli saatler yeniden başlıyor. Milyonlarca liralık bir sektör yavaş yavaş ama kararlı adımlarla yeniden harekete geçiyor. Birbirinden ünlü isimler, birbirinden iddialı konularla ulusal kanallarda seyirciyle buluşmaya başlıyor. Uzun süredir hazırlıkları süren ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan iddialı yapımlardan biri olan Kanunsuz Topraklar’da bu dizilerden biri. Kanunsuz Topraklar bir dönem dizisi olarak ekrana geliyor ve kanalın en iddialı yapımını oluşturuyor. Uzun süredir Zonguldak Maden Ocaklarında çekimleri devam eden dizinin yeni yayın dönemiyle birlikte yayınlanacağı gün belli oldu.

Kanunsuz Topraklar Çarşamba Akşamları Ekrana Gelecek

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Gold Film tarafından hazırlanan sezonun iddialı yapımlarından olan Kanunsuz Topraklar’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. İddialı dizi kanalın en önemli ve iddialı yapımı olurken aynı zamanda da kanalın umut bağladığı en önemli dizi konumunda. Zonguldak’ta çekilen dizi 1930’lu yıllarda yaşanmış bir hikayeyi konu alıyor. Maden Ocaklarında çalışan Davut özü sözü doğru biridir. Davut çalıştığı maden ocağının sahibi Malik Bey’in kızına imkansız bir aşkla tutulmuştur. Davut’un verdiği mücadele ve aşkının anlatıldığı Kanunsuz Topraklar birbirinden ünlü isimlerden kurulu. Dizinin çekimleri devam ederken kanal yönetimi de yayın tarihini belirledi. Dizi Kanal D’nin Sadakatsiz’i ve Atv’nin Kurluş Osman’ıyla aynı gün olan Çarşamba akşamlar ekrana gelecek. Bu büyük ve güçlü yapımlarla kıyasıya bir rekabete tutuşacak.

Kanunsuz Topraklarda Kimler Rol Alıyor?

Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanacak olan ve Gold Film tarafından hazırlanan Kanunsuz Topraklar birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizide Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Murat Dalbatan, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Onay Kaya, Ezgi Çelik, Derinsu Akkuş, Bora Sivri, Mustafa Dinç, Mısra Tüfek, Rana Kayacan, Ali Erkazan ve Mine Şenhuy gibi oyuncular rol alıyor. Gold Fim tarafından hazırlanan dizi uzun süren çekimlerinin ardından artık sezona başlamak için hazır ve dizi çarşambalarının iddialı dizisi olmaya aday. Bakalım dizinin tam yayın tarihine zaman açıklanacak.

06-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar