Kardeş Çocukları dizisi ne zaman başlayacak? Hangi kanalda?

Kardeş Çocukları dizisi ne zaman başlayacak? Hangi kanalda?
Kardeş Çocukları dizisi ne zaman başlayacak? Kardeş Çocukları hangi kanalda? Kardeş Çocukları dizisi hangi gün? Kardeş Çocukları dizisi oyuncuları kimler?

Star tv ekranlarının yepyeni dizisi Kardeş Çocukları, seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Kardeş Çocukları dizisi oldukça iddialı! 'Evlatlar Annelerin Sınavıdır, Hayaller de Hayatların Sınavıdır' diyerek tanıtım fragmanını yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturmakta. Gold Film'in üstlendiği Kardeş Çocukları dizisi reyting sıralamalarında başarılı olmayı planlıyor. Peki merakla beklenen Star Tv kanalının yeni dizisi Kardeş Çocukları, ne zaman başlayacak? İşte yepyeni dizi Kardeş Çocukları ile ilgili tüm merak ettikleriniz...

Kardeş Çocukları dizisi konusu

Hayatlarının sınavını vermeye hazırlanan iki anne...Ümran ve Umay, hiç beklenmedik bir an da aynı hayatları yaşayacaklar. Sıradan bir yaşamları olan Ümran ve kızı Hayat, yıllardır saklanan sırla yüzleşecektir. Umay ise, geçmişini unutmuş, Reşat ile evlendikten sonra  parayla arzuladığı güvce sahip olmuş bir kadındır.Bu her iki kadının da bir gün yolları üünlü cerrah Yıldırım Saner ile kesişecektir. Ancak bu karşılaşma Yıldırım Saner'in hayatını kökünden değiştirecektir.

Kardeş Çocukları hangi kanalda?

Gold Film'in yeni projesi Kardeş Çocukları her pazar Star Tv ekranlarında yayınlanacak.

Kardeş Çocukları dizisi ne zaman başlayacak?

Star tv kanalının yeni projesi Kardeş Çocukları, ilk bölümü ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı senaryosu ile ekranlara gelmeyi planlayan dizi, 27 Ocak Pazar günü saat 20:00'da Star Tv ekranlarında olacak!

Kardeş Çocukları dizisi oyuncuları kimler?

Diziseverlerin merakla beklediği yeni proje Kardeş Çocukları kadrosunda, Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Evrim Doğan, Batuhan Ekşi, Engin Altan, Nilay Erdönmez, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Mehmet Aslantuğ kimdir?

1961 yılında dünyaya gelen Mehmet Aslantuğ, Samsun doğumludur. En iyi erkek oyuncu ödülüne hak kazanan Mehmet Aslantuğ, Gün Doğmadan, Ateş Böceği, İz Peşinde, Karayar Köprüsü, Vurguna İnmek gibi oldukça başarılı filmlerde rol almıştır.

27 Ocak Pazar Günü Star Tv yayın akışı

01:45 Ufak tefek Cinayetler (tekrar)

04:15 Cesur ve Güzel (tekrar)

07:45 Kalbimin Sultanı (tekrar)

08:45 Ateşböceği (tekrar)

10:45 Özlem Denizmen'le Kadınca

12:45 Vahe İle Evdeki Mutluluk

14:15 Akasya Durağı (tekrar)

16:15 Anne (tekrar)

17:45 Kiralık Aşk (tekrar)

19:30 Star Haber

20:00 Kardeş Çocukları

25-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar